Dunpleister

Een betaalbare & snelle wandafwerking voor nieuwbouwwoningen

bereken hier direct uw prijs

Muren glad maken met dunpleister

Strak pleisterwerk ook wel dunpleisteren genoemd is de perfecte oplossing voor nieuwbouwwoningen waarbij in de meeste gevallen de wanden standaard behangklaar worden opgeleverd.

Dunpleister wordt in 2 lagen aangebracht met een totale dikte van ongeveer 2mm en is daarna al na 24 uur klaar voor het sauzen of latex verf spuiten. Naast dat dunpleisteren goedkoper is dan traditioneel stucwerk is de verwerking hiervan ook vele malen sneller en het eindresultaat net zo glad en strak.

gratis vrijblijvend advies

Schoon, snel en betaalbaar

Voordat wij starten met dunpleisteren zullen alle onderdelen die niet gespoten moeten worden, zoals plafonds en kozijnen netjes worden afgeplakt en zullen wij de woning schoon achterlaten, zodat de volgende werkzaamheden direct kunnen starten.

Als u de wanden laat dunpleisteren door STUCSTUNTER.nl en laat latex spuiten, dan kunnen wij het project vaak binnen 1 week opleveren. Dit past natuurlijk perfect binnen een strakke planning!

Wilt u advies over hoe wij uw muren glad kunnen maken en wat dunpleister kost, neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag!

bereken direct online uw prijs
dunpleister
dunpleister

Strak & glad eindresultaat

checked  Droog en overschilderbaar na 24 uur

checked  De nieuwste airless spuit technieken

checked  De beste materialen voor het mooiste resultaat

checked  De perfecte ondergrond voor latex verf spuiten