Showroom voor beton cire, gietvloeren & pvc-vloeren in Purmerend

Breng ook een bezoek aan onze showroom in Purmerend en laat u inspireren door ruim 240m2 aan voorbeelden van beton ciré , gietvloeren en pvc-vloeren.

Zo tonen wij diverse kleurcombinaties in nagebootste situaties zoals het toepassen van beton ciré in de badkamer, toilet of keuken. 

Momenteel werken wij enkel op afspraak, dus vul het contactformulier in en selecteer de gewenste datum & tijd waar op u langs wilt komen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken voor onze showroom.

Bel ons Email ons

Maak een afspraak


  Dhr.Mevr.

  64 verschillende kleuren in onze Beton Ciré Showroom

  Wanneer u zoekt naar een bepaald type beton-ciré wilt ervan verzekerd zijn dat u de juiste keuzes maakt natuurlijk! Nu is de ene beton-ciré de andere niet en zijn per type beton-ciré ook verschillen in de kleuren. Nou is het dan altijd handig om dit in een showroom te bekijken.

  Wanneer u kleuren uitkiest uit een boek of van een bijvoorbeeld een kennis die deze eerder heeft laten aanbrengen kan de kleur altijd anders uitpakken dan oorsprongkelijk bedoelt was. Dus een goed advies kan hierin absoluut geen kwaad. Ook kan het zo zijn dat u misschien op Pinterest of Instagram een foto heeft gezien van een beton-ciré badkamer maar, is het product wat u voor ogen had heel anders dan het product wat nu in uw badkamer zit! Ook dan is het handig om van tevoren duidelijk uw wensen door te nemen in een beton-ciré showroom.

  Omdat er zo veel verschillende soorten beton-ciré zijn is ook de uitstraling van elke type beton-ciré anders. Misschien houdt u wel van een heel druk en speels effect of houdt u juist van een heel rustig en natuurlijke beton-ciré. Wij bieden daarom altijd 2 types beton-ciré aan zodat u zelf kunt kiezen welke uw voorkeur heeft en uw smaak aansluit bij de beton-ciré die u kiest! Beide types beton-ciré zijn bij ons op locatie te bewonderen in de showroom.

  Bent u op zoek naar een beton-look in plaats van een beton-cire? Ook dat kunt u zien bij ons in de showroom. Een beton-look heeft wel de uitstraling van beton-ciré maar niet dezelfde waterdichte eigenschappen hierdoor is de beton-look  iets goedkoper dan een normale beton-ciré. In onze showroom hebben we ook op de beton-look verschillende varianten in meerdere kleuren . Een beton-look zou je bijvoorbeeld toepassen in een hal, slaapkamer of woonkamer wand en kan zelf toegepast worden op uw plafonds! Maar omdat, er geen waterdichte 2-componenten coating wordt toegepast bij een beton-look is deze wat kwetsbaarder dan een normale beton-ciré.

  Wilt u uw vloer laten afwerken met beton-ciré? Dan is het logisch dat een voorbeeld van 20 vierkante centimeter niet volstaat. Zo een vloer wilt u zien en voelen in het echt! Ook dat kan bij ons in de showroom! We hebben verschillend kleuren in onze showroom liggen en ligt uw kleur er niet tussen? Dan kunt u gewoon kiezen uit 1 van de 64 kleuren die we in onze showroom ten toon gesteld hebben! Voor onze vloeren gebruiken wij altijd een extra hard variant die vanuit de basis opgebouwd is met een 2-componenten mix zodat deze extra hard en duurzaam is! Ook coaten wij onze vloeren altijd 2 keer zodat; u extra lang kunt genieten van uw beton-ciré vloer en onderhoud zo lang mogelijk uit blijft!

  Omdat kleuren op foto’s altijd anders zijn dan in het echt en op het internet vaak gebruik wordt gemaakt van diverse filters is het bijna onmogelijk om een kopie van een kleur te verkrijgen echter weet u wel als u een kleur uit kiest in onze showroom dat dat ook echt de kleur is die u krijgt in uw badkamer of op uw vloer. Daarbij kunnen wij ook advies geven, zo zullen wij in onze showroom ander advies geven voor uw vloer dan in bijvoorbeeld uw badkamer of toilet. Omdat het sterk af hangt welke kleur u kiest met de hoeveelheid licht die er binnen komt in een ruimte.

  Door dat wij alle beton-ciré kleuren die wij aanbieden ook echt op locatie in onze showroom hebben kunt u rustig vergelijken welke kleuren het beste bij u passen en daaruit een weloverwogen besluit nemen. Komt u er nou niet uit? Geen paniek, we geven u dan gewoon wat staaltjes mee naar huis die uw voorkeur hebben en dan kunt u op uw gemak thuis een besluit nemen wanneer u dat uit komt!

  Natuurlijk is het belangrijk om een kleur uit te kiezen maar, wat minstens zo belangrijk is is dat uw goed technisch advies krijgt! Zo hebben wij in onze showroom altijd iemand zitten die van de hoed en de rand weet op het gebied van beton-ciré afwerkingen. Want wat voor ons misschien heel vanzelfsprekend is is voor u misschien een groot mysterie en vice versa. Ook wilt u graag een goed advies over het onderhoud van uw beton-ciré zodat, u hier zo lang mogelijk van mag genieten. De producten die wij adviseren hebben wij ook op locatie liggen in onze showroom zodat, u deze meteen mee naar huis kunt nemen mocht u dit willen.

  Kortom, is het altijd aan te raden om even langs te gaan in onze showroom voor gratis advies en niet geheel onbelangrijk, lekker koffie!