Latex verf spuiten

De meeste moderne vorm van wanden & plafonds schilderen

bereken hier direct uw prijs

Latex verf spuiten voor het mooiste resultaat

Als u latex op uw wanden laat spuiten, komt er  geen verfroller meer aan te pas. Latex spuiten is namelijk de meest moderne vorm van wanden & plafonds sauzen. Bij STUCSTUNTER.nl brengen wij de latex machinaal aan, zodat er geen banen en strepen van het rollen ontstaan. Door te kiezen voor latex spuiten, kiest u voor het strakste resultaat!

De voordelen van latex spuiten

checked  Strakke lijnen langs kozijnen en overgangen

checked  Geen aanzetten van verfrollers & kwasten

checked  Een streeploos & egaal resultaat

gratis vrijblijvend advies

Specialist in latex spuiten voor nieuwbouwwoningen

Bij STUCSTUNTER.nl zijn we gespecialiseerd in latex spuiten voor wanden & plafonds. In de meeste gevallen brengen wij in nieuwbouwwoningen eerst dunpleister aan waarna wij deze vakkundig afwerken met een strakke airless verflaag. Binnen 1 week klaar is dan ook mogelijk, zodat u snel verder kunt met het inrichten van de woning.

Voor het latex spuiten maken wij gebruik  van de beste merken zoals SPS waarmee wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Buiten dat een latex verf spuitlaag een strak en net resultaat geeft bespaart u uiteindelijk ook veel geld doordat er weinig materiaal verlies ontstaat.

bereken direct online uw prijs
Foto 01 02 2021 11 59 42 1
ral kleuren latex verf spuiten

Kleuren latex spuiten

Latex verf is in diverse RAL kleuren beschikbaar, echter zijn de meest gekozen kleuren RAL 9010 en RAL 9016. Bij STUCSTUNTER.nl is de meest gebruikte kleur RAL 9016. Dit is een hagel witte kleur zonder pigment waardoor alleen het aller witste resultaat behaald wordt. Met deze kleuren heeft uw woning een mooie frisse uitstraling en is het geschikt voor elk interieur.

Op welke ondergrond?

Latex spuiten kan op veel ondergronden worden aangebracht. Denk daarbij aan:

  • Op afgewerkte gipsplaten
  • Op pleisterwerk
  • Op stucwerk

Airless verfspuiten voor nieuwbouwwoning

Als u een nieuwbouw woning hebt dan wordt deze in veel gevallen behangklaar opgeleverd. In dat geval dienen wij eerst een strakke pleisterlaag aan te brengen voor het mooiste resultaat. Wij zullen hierna de latex in 2 lagen aanbrengen. De eerste laag bestaat uit pigment en een primer (ook wel voorstrijk genoemd). Deze laag wordt ook machinaal aangebracht met één van onze airless spuitmachines en zorgt voor een goede basis en hechting voor de tweede laag. Nadat de eerste laag latex is aangebracht zullen wij alle ondergronden nalopen op oneffenheden en deze direct bijwerken indien aanwezig. Zodra de eerste laag goed is gedroogd, brengen wij wederom machinaal de tweede laag latex verf aan. Het eindresultaat is een prachtige en strakke uitstraling van uw wanden & plafonds.

Voordat wij starten met het latex spuiten zullen wij eerst de onderdelen die niet gespoten moeten worden goed afplakken met daarvoor bestemd afplakpapier en plastic folie. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat onderdelen zoals keukens, deuren of radiatoren goed beschermd zijn en niet per ongeluk mee worden gespoten.

latex verf spuiten 1

 

Wanden & plafonds met latex spuiten

Door uw wanden & plafonds te laten spuiten met latex bespaart u zowel een hoop tijd als geld. Latex spuiten gaat vele malen sneller dan traditioneel aanbrengen met een roller en kwast. Het machinaal aanbrengen van latex noemen ze ook wel airless verfspuiten en zorgt voor een mooi egaal en strak resultaat. Met latex verfspuiten heeft u geen last van strepen of aanzetten wat met een roller vaak wel het geval is.

 

Prijzen latex spuiten

De prijzen van latex spuiten kunnen nogal verschillen. Zo is het voor ons bijvoorbeeld veel makkelijker als zowel wanden als plafonds in 1 kleur gespoten moeten worden. Hierdoor hoeven wij niet meerdere dagen langs te komen en kunnen wij vaak binnen enkele dagen de klus opleveren.
Voor nieuwbouw woningen bieden wij een totaalpakket aan met strak pleisterwerk en airless verfspuiten. U heeft dan ook maar te maken met 1 bedrijf die alle werkzaamheden van A tot Z uitvoert en dus ook maar 1 aanspreekpunt. Bent u benieuwd wat strak pleisterwerk + latex spuiten voor u gaat kosten? Maak dan gebruik van onze online prijs calculator en ontvang binnen 2 minuten uw prijs.