Latex spuiten

Latex verf spuiten is de meest moderne vorm van schilderen.

Geen verfroller meer nodig.

Strak eindresultaat. Geen banen van het rollen.

Strakste lijnen langs de kozijnen en muren.

De meest kwalitatieve verf en de modernste machines.

Latex spuiten

Als je latex op uw wanden laat spuiten, heb je geen verfroller meer nodig.

Latex spuiten

stucstunter homepage3

Als je latex op je wanden laat spuiten, komt er  geen verfroller meer aan te pas. Latex spuiten is namelijk de meest moderne vorm van wanden & plafonds sauzen.

  • Ramen en plafonds worden nauwkeurig afgeplakt.

  • Geen verfrollen en kwasten. Dus geen banen van het rollen.

  • Strak eindresultaat.

  • Geen kleine lettertjes en
    verrassingen achteraf.

Wanden & plafonds met latex spuiten

Door je wanden & plafonds te laten spuiten met latex bespaar je zowel een hoop tijd als geld. Latex spuiten doen wij machinaal met de beste machines en gaat vele malen sneller dan traditioneel aanbrengen met een roller en kwast. Het machinaal aanbrengen van latex noemen ze ook wel airless verfspuiten en zorgt voor een mooi egaal en strak resultaat. Met latex verfspuiten heb je geen last van strepen of aanzetten wat met een roller vaak wel het geval is.

Gespecialiseerd in latex spuiten voor nieuwbouw

Wij van STUCSTUNTER.nl zijn gespecialiseerd in latex spuiten voor wanden & plafonds. In de meeste gevallen brengen wij in nieuwbouw woningen eerst strak pleisterwerk aan waarna wij deze vakkundig afwerken met een strakke airless verflaag. Binnen 1 week klaar is dan ook mogelijk, zodat je snel verder kunt met het inrichten van de woning.

Voor het latex spuiten maken wij gebruik  van de beste merken zoals SPS waarmee wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Buiten dat een latex verf spuitlaag een strak en net resultaat geeft bespaar je uiteindelijk ook veel geld doordat er weinig materiaal verlies ontstaat.

Op welke ondergrond?

Latex spuiten kan op veel ondergronden worden aangebracht. Denk daarbij aan:

  • Op afgewerkte gipsplaten
  • Op pleisterwerk
  • Op stucwerk

Kleuren latex spuiten

Latex verf is in diverse RAL kleuren beschikbaar, echter zijn de meest gekozen kleuren RAL 9010 en RAL 9016. Bij STUCSTUNTER.nl is de meest gebruikte kleur RAL 9016. Dit is een hagel witte kleur zonder pigment waardoor het alleen het aller witste resultaat behaald wordt. Met deze kleuren heeft je woning een mooie frisse uitstraling en past in elk interieur.

Airless verfspuiten voor nieuwbouw woning

Als je een nieuwbouw woning hebt dan wordt deze in veel gevallen behangklaar opgeleverd. In dat geval dienen wij eerst een strakke pleisterlaag aan te brengen voor het mooiste resultaat. Wij zullen hierna 2 lagen aanbrengen. De eerste laag bestaat uit pigment en een primer (ook wel voorstrijk genoemd). Deze laag wordt ook machinaal aangebracht met één van onze latex spuitmachines en zorgt voor een goede basis en hechting voor de tweede laag. Nadat de eerste laag latex is aangebracht zullen wij alle ondergronden nalopen voor oneffenheden en deze direct bijwerken indien aanwezig. Zodra de eerste laag goed is gedroogt, brengen wij machinaal de tweede laag latex verf aan. Het eindresultaat is een prachtige en strakke uitstraling van je wanden & plafonds.

Voordat wij starten met het latex spuiten zullen wij eerst de onderdelen die niet gespoten moeten worden goed afplakken met daarvoor bestemd afplakpapier en plastic folie. Hiermee kan je er zeker van zijn onderdelen zoals keukens, deuren of radiatoren goed beschermd zijn en niet per ongeluk mee gespoten worden.

Prijzen latex spuiten

De prijzen van latex spuiten kunnen nogal verschillen. Zo is het voor ons bijvoorbeeld veel makkelijker als zowel wanden als plafonds in 1 kleur gespoten moeten worden. Hierdoor hoeven wij niet meerdere dagen langs te komen en kunnen wij vaak binnen 2 dagen de klus opleveren.
Voor nieuwbouw woningen bieden wij een totaalpakket aan met strak pleisterwerk en airless verfspuiten. Je hebt dan ook maar te maken met 1 bedrijf die alle werkzaamheden van A tot Z uitvoeren en dus ook maar 1 aanspreekpunt. Ben je benieuwd wat strak pleisterwerk + latex spuiten voor jou gaat kosten? Maak dan gebruik van onze online prijs calculator en ontvang binnen 2 minuten je prijs.

strak pleisterwerk foto
stucstunter homepage1
stucstunter homepage2
stucstunter homepage3

Heeft u al gekeken of uw vraag tussen de Veelgestelde vragen staat?

Locatie

Ampérestraat 13L
1446TP, Purmerend

Telefoon

× Chat met ons via WhatsApp