Foto 01 02 2021 11 59 42

Het spuiten van verf voor wanden en plafonds

Het spuiten van verf is een relatief nieuwe oplossing voor het aanbrengen van een laag latex of muurverf voor de plafonds en wanden van uw woning, kantoor of andere ruimte. Het spuiten van verf is een innovatieve verbetering ten opzichte van het meer bekende werken met kwasten en rollers die op gebied van kwaliteit en snelheid grote voordelen heeft voor u als klant. In een fractie van de tijd is uw klus strak en zeer net afgewerkt, waardoor u zich verzekert van een perfect resultaat dat zeer snel tot stand komt. Daarmee is het grote voordeel van het spuiten van verf voor u als opdrachtgever dat de kosten van uw klus zo laag mogelijk kunnen blijven en dat u daar toch een prachtig resultaat voor terug krijgt.

neem contact op

Hoe gaat het spuiten van verf in zijn werk?

Met apparatuur die speciaal ontworpen is voor het egaal en efficient spuiten van de verf worden in afzienbare tijd een of een aantal lagen verf op uw wand of plafond aangebracht. Een belangrijk onderdeel van het spuiten van verf gaat schuil in de voorbereiding van het project. Het goed afplakken van de gedeeltes van de ruimte die niet geverfd dienen te worden zorgt ervoor dat het spuiten van de verf zeer schoon, snel en efficient kan gebeuren. Grote oppervlakten en lastige hoeken zijn geen enkel probleem meer. Door de verf te spuiten gaat het aantal vierkante meters dat geverfd kan worden in korte tijd flink omhoog, en het tijdrovende werk dat normaliter met rollers of kwasten in lastige hoekjes moet gebeuren, is nu door een simpel spuitklus verleden tijd. Doorgaans kunnen we stellen dat het door middel van het spuiten van verf mogelijk is om binnen het tijdsbestek van een dag uw gehele huis een volledige verfbeurt te geven. Sneller en strakker dan u gewend bent van het werken met kwasten of rollers, en ook nog eens voor een fractie van de prijs.

Is mijn klus geschikt voor het spuiten van verf?

De meest voorkomende ondergronden zijn net als bij het aanbrengen van verf volgens de traditionele methoden geen enkel probleem bij het spuiten van verf. Net als bij andere manieren van werken wordt bij het spuiten van muurverf het resultaat beinvloedt door de kwaliteit van de ondergrond. In sommige gevallen kan een nieuwe laag stucwerk een goede investering zijn om u te verzekeren van een zo goed mogelijk resultaat. Dit omdat werken op een strakke ondergrond uiteindelijk minder werk oplevert en minder verf kost. Bij muren met structuur blijft de structuur zichtbaar wanneer de muurverf gespoten wordt aangebracht. Om dit te voorkomen kan de muur eventueel eerst opgeschuurd worden. Het spuiten van verf heeft eigenlijk geen noemenswaardige nadelen ten opzichte van andere ouderwetse methoden van aanbrengen van latex of muurverf.

Dankzij de drastische kostenverlaging die het spuiten van verf met zich meebrengt is het verven van een muurtje hier en daar niet langer een klusje dat u vanwege kostenbesparing wel even zelf kunt doen. Door onze goede voorbereiding, strakke planning en snelle uitvoer is de klus klaar voor u het door heeft. Aangezien wij gebruik maken van de best mogelijke apparatuur en onze ervaring met het spuiten van verf bent u niet alleen makkelijker af, u krijgt ook nog eens een uitmuntend en professioneel resultaat voor een zeer lage prijs. Heeft u vragen over het spuiten van verf, of twijfelt u nog of u voor het verven van een muurtje wel een professional moet inhuren? Neem vooral eens vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan, zodat u zelf kunt zien hoe goedkoop en gemakkelijk u uw verfklus aan ons kunt uitbesteden.

neem contact op voor een vrijblijvende offerte
latex verf spuiten plafond