banner1

PVC Vloeren

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Neem contact op voor een afspraak

PVC vloeren binnen elk interieur

De PVC-vloer is niet meer weg te denken uit elk modern interieur omdat, de PVC-vloer uiterst duurzaam is en er vrijwel geen verschil te zien is met een echte houten vloer. Dus u heeft alle voordelen van een laminaat vloer en alle voordelen van een echte houten vloer in 1!
Een PVC-vloer is door een professional makkelijk aan te leggen zonder stof of al te veel afval en ook hoeft een PVC-vloer niet 3 weken op temperatuur te komen in uw woonkamer voordat deze gelegd kan worden en doordat een PVC-vloer relatief dun is laat hij makkelijk warmte door vanuit uw vloerverwarming zonder dat hij gaat “werken” door de temperatuurverschillen. Dit probleem zal bij een echte houten vloer eerder voorkomen.

Naast het feit dat een een PVC-vloer uiterst duurzaam is is hij ook in elk patroon en bijna elke kleur te leggen die u wilt! Wilt u bijvoorbeeld een Hongaarse punt of een traditionele visgraat of een standaard halfsteens verband? Dat is allemaal mogelijk met PVC! Vroeger waren de patronen en kleuren in PVC-vloeren beperkt evenals de houtnerven deze oogde vaak wat “plat’ hierdoor is
de reputatie van de PVC-vloer niet altijd positief geweest ten opzichte van een traditionele houten vloer maar, dit is in de loop der jaren sterk veranderd.

Dus wilt u dat een vloer duurzaam en onderhoudsvrij is dan een PVC-vloer de beste optie! Maar vaak moet er voordat een PVC-vloer gelegd kan worden wel een laagje egaline aangebracht worden. Ook dat is iets wat wij kunnen verzorgen en zullen dit natuurlijk duidelijk aangeven alvorens we beginnen met het leggen van de PVC-vloer. Vaak als de PVC-vloer is gelegd kunt u er de volgende dag al overheen lopen. Zo hoeft u nooit te wachten op droogtijd waardoor uw planning in de war kan raken. Al met al dus voldoende redenen om een PVC- vloer te kiezen en mocht een PVC-vloer nou niet helemaal uw smaak zijn dan kunt u bij ons ook kiezen voor een beton-ciré, microcement, of gietvloeren!