DSCF0840

/beton-cire-kleuren/Beton Ciré vloer: praktisch en smaakvol tegelijk

Beton Cire is een methode van afwerking met betonstuc die de laatste jaren enorm populair geworden is. Wellicht heeft u wel al eens naar een prachtige Beton Cire vloer staan kijken en bent u wel geïnteresseerd. De bijzondere methode van Beton Cire stucwerk is oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk en is zeer herkenbaar door de opvallende uitstraling of betonlook die het uw vloer of muur geeft. De authentieke en in het oog springende afwerking van Beton Cire maakt uw vloer opvallend, maar tegelijkertijd is Beton Cire zeer goed toe te passen in elke stijl en inrichting. Of u nu meer voor een moderne of klassieke look gaat. Beton Cire geeft uw vloer een uniek karakter en doordat Beton Cire verkrijgbaar is in een zeer breed palet aan kleuren zijn de mogelijkheden haast eindeloos.

neem contact op

Wat maakt Beton Ciré zo geschikt voor uw vloer

Op het eerste gezicht vallen mensen vaak voor Beton Cire door de opvallende en robuuste uitstraling die het kan geven aan een muur of vloer in elk type interieur. Wat uw smaak of inrichting ook is, Beton Cire vormt eigenlijk altijd een meerwaarde. Maar naast het visuele aspect van de veelzijdige betonlook die uw vloer of wand krijgt van een afwerking met Beton Cire, zijn het ook de praktische eigenschappen waardoor het werken met Beton Cire zo aan populariteit heeft gewonnen. Niet langer hoeft u te kiezen tussen looks en praktische aspecten, want met Beton Cire krijgt u beide. Een van de meest gewaardeerde eigenschappen van Beton Cire is de waterdichtheid en de naadloze afwerking. Hierdoor kunt u uw vloer moeiteloos goed schoon houden en blijft er geen vuil achter op moeilijk schoon te houden plekken. Zo kunt u Beton Cire dus gebruiken voor de vloer in uw keuken, badkamer, toilet of enige andere ruimte in uw woning. Naast de waterdichtheid levert Beton Cire ook een uitermate slijtvaste vloer die geen onderhoud behoeft.

Er is meer mogelijk met Beton Ciré

De bovengenoemde eigenschappen van Beton Cire maken het een bijzonder geschikte manier van afwerken voor de vloer in zogenaamde natte ruimtes in uw woning, maar ook voor andere ruimtes die intensief gebruikt worden. Maar het gebruik van Beton Cire beperkt zich niet tot wanden en vloeren. Zo kunt u bijvoorbeeld het aanrechtblad van uw keuken voorzien van een stoere en functionele nieuwe look door een afwerking met Beton Cire. Zo heeft uw aanrecht dezelfde voordelen en prachtige looks die u ook uw vloer kunt geven. De stoere maar veelzijdige uitstraling, de slijtvastheid, het gebrek aan onderhoud en de waterdichtheid zorgen ervoor dat Beton Cire de perfecte afwerking is voor vele verschillende oppervlakten in uw woning, of ze nu veel gebruikt worden of niet.

Meer weten over Beton Ciré voor uw vloer?

Bent u overtuigd geraakt van de visuele en praktische voordelen en de vele manieren waarop Beton Cire toepasbaar is voor uw woning? Wilt u ook wel een strak afgewerkte vloer waar u niet meer naar om hoeft te kijken, maar naar om wilt kijken? Wij voorzien u graag van uitgebreide informatie over de toepassing van Beton Cire voor uw vloer of enig ander project op basis van onze uitgebreide ervaring. U kunt gewoon eens contact met ons opnemen om meer informatie te verkrijgen. We vertellen u graag uitgebreid over de ervaring die wij hebben met het werken met Beton Cire en we laten u graag meer zien van de veelzijdige en prachtige resultaten die we geboekt hebben door Beton Cire afwerkingen toe te passen op allerlei manieren in allerlei inrichtingen. Weet u het al en ziet u uw prachtige nieuwe en praktische Beton Cire vloer al helemaal voor u? Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook altijd!

neem contact op voor een vrijblijvende offerte
IMG 5041