beton cire keuken wand

Beton Ciré in de keuken

Beton Cire is een van origine Frans type betonstuc dat de laatste jaren zeer aan populariteit gewonnen heeft, met name in het gebruik in ruimtes zoals de keuken. Wellicht heeft u recentelijk een wand of vloer staan bewonderen die met Beton Cire is afgewerkt en bent u enthousiast geworden. Beton Cire is een afwerking door middel van betonstuc die herkenbaar is aan de stoere betonlook die het uitstraalt. Met deze betonlook zorgt Beton Cire ervoor dat uw keuken een authentieke en opvallende uitstraling heeft. Beton Cire kan toegepast worden in een keuken in vrijwel elke stijl, of u nou een moderne of meer klassieke inrichting op het oog heeft. Beton Cire is met haar unieke uitstraling en verkrijgbaarheid in vele verschillende kleuren de ideale manier om uw keuken of andere ruimtes in uw woning de stijlvolle look te geven die bij u past.

neem contact op

De eigenschappen van Beton Ciré in de keuken

Beton Cire is met name zeer populair door de opvallende en stoere uitstraling en maar vooral ook de veelzijdige toepasbaarheid in elk interieur. Naast de visuele meerwaarde die de betonlook van Beton Cire aan een wand of vloer in uw keuken geeft, heeft het gebruik van Beton Cire zeer prettige eigenschappen waardoor het bijzonder geschikt is voor het afwerken van vrijwel alle typen ruimtes in uw woning. Vaak is het zo dat u bij de inrichting van uw woning een keuze moet maken die ergens hangt tussen wat u mooi vindt en wat praktisch is en lang mee gaat. Met Beton Cire hoeft u deze keuze niet meer te maken. Beton Cire zorgt voor een compleet waterdichte afwerking. Juist daarom is het zo uitermate geschikt voor gebruik in onder andere uw keuken. Door de waterdichtheid en het feit dat de afwerking met Beton Cire een naadloos resultaat oplevert, is vocht geen enkel probleem en kunt u uw keuken zeer gemakkelijk hygiënisch schoon houden. Daarnaast is een afwerking van uw keuken met Beton Cire zeer slijtvast is en hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud. Zo kunt u zorgeloos gebruik maken van uw nieuwe, stijlvolle keuken.

Andere toepassingen van Beton Ciré

De looks en praktische eigenschappen van Beton Cire maken het een uitermate geschikte afwerking voor alle ruimtes in uw woning. Uiteraard zijn de looks, slijtvastheid en het gebrek aan onderhoudskosten reden genoeg om het naast uw keuken in elke ruimte van uw woning te willen gebruiken, maar Beton Cire is met name populair in de badkamer, keuken en het toilet vanwege de naadloze en waterdichte manier waarop het uw vloer of muur afwerkt. Zo houdt u deze ruimtes die vaak intensief gebruikt worden zonder enige moeite zeer goed schoon terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over slijtage of onderhoud. Er zijn echter nog meer mogelijkheden met Beton Cire. Veel voorkomend voorbeeld is het afwerken van het aanrechtblad van uw keuken. Een nieuwe, stoere look zonder een nieuw keukenblad aan te hoeven schaffen, voorzien van alle voordelen en gemakken van Beton Cire.

Meer weten over Beton Ciré in de keuken?

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over de toepassing van Beton Cire in uw keuken? We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de verschillende manieren waarop een Beton Cire afwerking in uw keuken zou kunnen passen. We vertellen u graag meer over de uitgebreide ervaring die wij hebben met het werken met Beton Cire en de uiteenlopende projecten waarin wij met Beton Cire een prachtig resultaat hebben weten neer te zetten. U kunt altijd gewoon eens contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar meer informatie, of vrijblijvend een offerte aanvragen wanneer al u wat beter weet over hoe u Beton Cire zou willen toepassen in uw woning.

neem contact op voor een vrijblijvende offerte
beton cire keuken