betonstuc

Beton Ciré: prachtige en praktische betonstuc voor uw badkamer

Beton Cire is een van origine Franse methode van betonstuc die recent enorm populair geworden is onder andere voor het gebruik in de badkamer. Wellicht heeft u al eens een Beton Cire wand of vloer in een badkamer staan bewonderen zonder te weten dat dat nou Beton Cire was. Deze moderne methode van afwerking door middel van betonstuc is herkenbaar aan de stoere betonlook die het uitstraalt. De karakteristieke betonlook van Beton Cire zorgt ervoor dat elke muur of vloer een authentieke en opvallende uitstraling krijgt. Beton Cire afwerkingen zijn uitermate geschikt voor uw badkamer en passen in vrijwel elke stijl interieur, of u nou een moderne of meer klassieke inrichting op het oog heeft. De opvallende uitstraling en verkrijgbaarheid in vele verschillende kleuren maken Beton Cire de ideale manier om uw badkamer te voorzien van de prachtige look die het verdient.

neem contact op

De eigenschappen van Beton Ciré in de badkamer

Beton Cire is met name zeer populair geworden de laatste jaren door de opvallende en stoere uitstraling en de veelzijdige toepasbaarheid in elk interieur. Maar naast de visuele meerwaarde die de betonlook van Beton Cire aan uw wand of vloer geeft, heeft Beton Cire ook andere eigenschappen die het tot een bijzonder geschikte manier van afwerking maken van vrijwel alle typen ruimtes in uw woning, zo ook uw badkamer. Met Beton Cire hoeft u niet langer te kiezen tussen wat u mooi vindt en wat praktisch is en lang mee gaat. De volledig waterdichte afwerking die Beton Cire oplevert maken het uitermate geschikt voor ruimtes die vochtig kunnen worden, zoals met name uw badkamer. De waterdichte eigenschappen en het naadloze eindresultaat zorgen ervoor dat vocht niet langer een issue is en dat u uw badkamer moeiteloos perfect schoon kunt houden. Ook is de afwerking van uw badkamer met Beton Cire uitermate slijtvast en hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. Zo kunt u zorgeloos genieten van de karakteristieke en praktische afwerking van uw badkamer.

Wat kan ik nog meer met Beton Ciré

De visuele en praktische eigenschappen van Beton Cire maken dat het naast de toepassing in uw badkamer een uitermate geschikte afwerking is voor alle ruimtes in uw woning. De uitstraling en het feit dat slijtage en onderhoud geen rol meer spelen zijn reden om Beton Cire in elke ruimte van uw woning te willen gebruiken, maar Beton Cire is met name populair voor de badkamer, keuken en toiletten vanwege de waterdichte afwerking zonder naden die u in staat stellen deze natte ruimtes zonder enige moeite hygiënisch schoon te houden. Maar u kunt veel meer dan alleen het afwerken van muren en vloeren met Beton Cire. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe look voor uw aanrechtblad? De praktische eigenschappen en brede toepasbaarheid van Beton Cire maken het uitermate geschikt voor dergelijke projecten.

Meer weten over Beton Ciré in uw badkamer?

Wilt u ook wel een badkamer voorzien van de unieke uitstraling en zorgeloze afwerking van Beton Cire? Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over mogelijkheden, eventuele kosten of heeft u wellicht zelf ideeën waar u ons advies over zou willen horen? We gaan graag met u in gesprek over de manieren waarop Beton Cire toegepast zou kunnen worden in uw badkamer of andere ruimte. Laat ons u meer vertellen over alle ervaring die wij hebben met het werken met Beton Cire in de badkamer of de vele andere projecten waarin wij met Beton Cire een prachtig resultaat hebben bereikt. Neemt u vooral contact met ons op voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan indien u al een goed beeld hebt over wanden of vloeren in uw badkamer of andere ruimte in uw woning die u de prachtige voordelen van Beton Cire wilt geven.

neem contact op voor een vrijblijvende offerte
badkamer betonlook

Beton Cire in de badkamer

U denkt erover na om uw badkamer af te laten werken met beton-ciré? Dan wilt u wel weten dat dit gebeurt door een professional. Dus iemand die ervaring heeft en kennis van het product wat er aangebracht wordt in uw badkamer.

Waar moet u op letten?

  • Beschikt de applicateur over voldoende ervaring of is dit iets wat hij sporadisch doet.
  • Is het type beton-ciré wat er gebruikt wordt al langer in omloop of is het een relatief nieuw product?
  • Hoeveel kleuren kunt u uit kiezen?
  • Welk patroon mag ik verwachten van de applicateur?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat degene die de beton-ciré aanbrengt ook beschikt over een flinke portie ervaring. U kunt bijvoorbeeld vragen naar referenties of foto’s van eerder afgeronde projecten. Een applicateur zal u echter natuurlijk altijd foto’s laten zien van zijn succesvol afgeronde projecten! Daarom is ook het aantal google-reviews een goede maatstaaf of natuurlijk het oude vertrouwde mond op mond reclame. Zijn al deze opties niet van toepassing dan kan het natuurlijk helpen om even langs te gaan in de showroom van de applicateur.

Nu wilt u ook weten of het type beton-ciré die gebruikt wordt wel duurzaam genoeg is en dat u er jarenlang plezier van kan hebben. In de loop der jaren zijn er veel verschillende nieuwe importeurs van beton-ciré bij gekomen wat natuurlijk hartstikke mooi is maar, sommige producten zijn niet op de proef gesteld door de tand des tijds. Sommige types kunnen na verloop van tijd sneller gaan slijten dan oorspronkelijk bedoelt is. Daarom is het fijn om te weten dat de beton-ciré die in uw badkamer geplaatst wordt zijn strepen heeft verdiend in de loop der jaren. Een goed duurzame beton-ciré is van zichzelf al waterdicht en wordt afgelakt met een 2-componenbten coating als extra bescherming en hoe vaker deze coating wordt aangebracht in uw badkamer hoe duurzamer de beton-ciré is!

Een badkamer is iets wat minimaal 10 jaar mee moet gaan dus dan wilt u ook exact de kleur hebben die u voor ogen had of die u eerder gezien heeft op Instagram of Pinterest. Wij bieden 64 standaard kleuren aan waarvan we de kleurechtheid kunnen garanderen! Zit uw kleur er toch niet tussen? Dan kunt u ook kiezen uit meer dan 200 RAL-kleuren! Wij kunnen daarom garanderen dat wij elke kleur kunnen leveren en aanbrengen die past bij uw nieuwe badkamer. Bij het kiezen van uw nieuwe kleur is het altijd aan te raden om even langs te komen in onze showroom zodat, we een helder advies kunnen geven en aanvullende informatie verstrekken waar nodig.

Zoals eerder verteld bestaan er verschillende types beton-ciré met elk zijn eigen unieke tekening. Dit wordt deels bepaald door de applicateur maar, voornamelijk door het product zo hebben bijvoorbeeld beal mortex, boncreat, beton-ciré pro, beton-ciré unique, microcement en basebeton allemaal een andere uitstraling. Dus de ene beton-ciré is de andere niet. Hoe weet u welke tekening u krijgt? Nou heel simpel, dat weet u niet maar u kunt wel sturing geven door onderzoek te doen door bijvoorbeeld langs te gaan in een showroom waar beton-ciré badkamer tentoon gesteld staan. Wij bieden de mogelijkheid uit verschillende soorten tekening in uw badkamer zo bieden wij de basebeton plus aan welke een hele rustige uitstraling heeft en zo bieden wij ook de reguliere basebeton aan welke een drukkere tekening heeft maar, wel weer gladder aanvoelt. Vanaf een plaatje is dit altijd moeilijk te bepalen daarom vinden wij het fijn dat we de tijd kunnen nemen om u goed advies te geven hierin.

Een beton-ciré badkamer moet altijd waterdicht zijn omdat uw eventuele lekkages natuurlijk wilt voorkomen. Daarom is vooronderzoek naar bovenstaande punten zo van belang. Na een gesprek bij ons in de showroom komen wij uiteraard ook langs op locatie om misverstanden volledig uit te sluiten!