Meer dan 200 echte Google reviews van STUCSTUNTER.nl

STUCSTUNTER.nl IconSTUCSTUNTER.nl

Ampèrestraat 13L, Purmerend

4,9 173 reviews

 • Avatar Petra Smale ★★★★★ een maand geleden
  Naast dat ik deze heren absoluut professionele guitige en geïnteresseerde toffe ondernemers vind (en … More dat zeg ik als collega-ondernemer), zijn ze in hun eigen vakgebied Toppers! Ze hebben onze keuken omgetoverd tot een mega-strakke & prachtig afgewerkte witte doos! Heel blij mee.
  Ze zijn flexibel, punctueel, duidelijk in hun afspraken en daarnaast ook nog heel gezellig.
  Het grootste genot is om te zien dat er gewerkt wordt met heel veel passie en plezier. En ze ruimen ook nog netjes op 😉 Onwijs dank, STUCSTUNTER.nl voor het mooie resultaat!
 • Avatar dirk oosting ★★★★★ een week geleden
  Ik had schade aan mijn stucwerk door het ophangen van gordijnen. Ze zijn 3x langsgeweest om het netjes … More voor mij op te lossen! De eerste x gaven ze als advies om het te doen na het opnieuw hangen, de 2e x hebben ze het gerepareerd en direct de volgende dag kwamen ze het schilderen. Ik ben tevreden met het resultaat
 • Avatar frans k ★★★★★ een maand geleden
  Bij het woord ‘stunter’ denk je misschien niet meteen aan ‘kwaliteit’, ‘betrokkenheid’ en … More ’service’, maar ik kan deze stunters iedereen van harte aanraden.
  Ondanks de drukte, minder capaciteit vanwege Corona en een veel grotere oppervlakte dan in eerste instantie door mij voorzien, waren er geen excuses of gezeur, maar hebben de mannen van stucstunter op alle wanden en plafonds vakwerk achter gelaten. Snel en een heel mooi resultaat. En een paar kleine dingen werden snel en zonder morren verholpen. Topgasten.
 • Avatar Ron van Eck ★★★★★ in de afgelopen week
  Top bedrijf. Wij konden snel terecht , goede offerte .
  op de dag zelf : keurig op tijd , netjes alles
  … More afgeplakt ( hal en trap ) .
  Het werk is keurig gedaan en alles was schoon na afloop . Zelfs de voortuin ! Volgende klus bel ik jullie zeker weer.
 • Avatar Tim Jansen ★★★★★ in de afgelopen week
  Wij kwamen bij Stucstunter via internet en hebben meerdere offertes vergeleken voor onze beton-cire vloer … More en Stucstunter kwam er als beste uit. We hebben er absoluut geen spijt van want het resultaat mag er zeker wezen!
 • Avatar Niels Smit ★★★★★ 7 maanden geleden
  Ze hebben ons uit de brand geholpen toen we onverwachts op zeer korte termijn een stukadoor nodig hadden … More (onze nieuwe keuken werd geplaatst en de gereserveerde stukadoor van een ander bedrijf ging door zijn rug).
  Netjes alles afgeplakt en afgedekt, prima kwaliteit, glad en strak resultaat.
 • Avatar Jochem Dielemans ★★★★★ 9 maanden geleden
  Wanneer kwaliteit, vakmanschap, goede prijs, en klantvriendelijkheid samenkomen in een bedrijf dan heb … More je de het getroffen met je leverancier. In mijn geval waren dat de jongens van stucstunter die ons hele nieuwbouwhuis van boven naar beneden hebben gestuct en en gespoten. Ze denken met je mee (bijvoorbeeld afwerking houten plafondplaten en over kleuren op de wand), komen afspraken na en werken snel. In mijn zoektocht naar een goede partij kwam ik deze jongens tegen. En na het lezen van alle positieve reviews was ik ook overtuigd. En ze hebben het meer dan waargemaakt!
 • Avatar Hans Lamers ★★★★★ 7 maanden geleden
  een geweldig bedrijf anderhalf jaar geleden bij ons beton cire
  Gedaan nu 09-12-2020 was er een probleem
  … More Dat was mijn schuld ,Danny met een mede werknemer alles netjes op gelost zeer Dankbaar
  groetjes Hans Lamers
 • Avatar Jordy Kroon ★★★★★ 9 maanden geleden
  Eind 2018 de woonkamer geheel laten stucen, nog geen scheurtje kunnen vinden en mooi strak werk afgeleverd! … More Begin 2020 onze badkamer volledig in de Basebeton laten smeren, ziet er geweldig uit en is echt een aanrader voor in de badkamer, mooi waterdicht, goed schoon te houden en kan goed tegen een stootje (hier twijfelde in namelijk over). Eeg blij dat ik deze gasten heb gebeld! ????????????
 • Avatar Jordy Adriaanse ★★★★★ 8 maanden geleden
  Ik heb zojuist mijn huis laten stucadoren door Stucstunter.nl. Ben zeer tevreden, prijs en kwaliteit … More is super goed. Zijn echte vakmannen, kan het iedereen aanraden. Komen de afspraken na en denken mee. Bedankt stucstunter.nl.
 • Avatar Tonny Kuys ★★★★★ 10 maanden geleden
  Zoek je een bedrijf wat afspraken nakomt en mooie kwaliteit levert? Zoek dan niet verder. Vanaf offerte … More t/m uitvoering ging alles soepel en zonder gedoe. Eindresultaat is echt super strak. Heb al wat huizen laten stucen maar dit is echt een ander verhaal. Aardige gasten, super flexibel (ook naar de andere bouwploegen in de woning) goed bereikbaar, open voor suggesties en aanpassingen tijdens de bouw enz enz enz. En dan de prijs, niet dat dat nog uitmaakt als alles goed loopt, maar ook die is goed. Lang verhaal kort; deze mannen moet je hebben!
 • Avatar Michel Bakker ★★★★★ 8 maanden geleden
  In onze zoektocht naar een betrouwbare stukadoor kwamen we al snel uit bij de mannen van Stucstunter. … More Gekozen op gevoel en absoluut geen spijt van. Aanrader!