Echte Google reviews van STUCSTUNTER.nl

STUCSTUNTER.nl IconSTUCSTUNTER.nl

Ampèrestraat 13L, Purmerend

4,9 173 reviews

 • Avatar Tim Jansen ★★★★★ in de afgelopen week
  Wij kwamen bij Stucstunter via internet en hebben meerdere offertes vergeleken voor onze beton-cire vloer … More en Stucstunter kwam er als beste uit. We hebben er absoluut geen spijt van want het resultaat mag er zeker wezen!
 • Avatar Ron van Eck ★★★★★ in de afgelopen week
  Top bedrijf. Wij konden snel terecht , goede offerte .
  op de dag zelf : keurig op tijd , netjes alles
  … More afgeplakt ( hal en trap ) .
  Het werk is keurig gedaan en alles was schoon na afloop . Zelfs de voortuin ! Volgende klus bel ik jullie zeker weer.
 • Avatar dirk oosting ★★★★★ een week geleden
  Ik had schade aan mijn stucwerk door het ophangen van gordijnen. Ze zijn 3x langsgeweest om het netjes … More voor mij op te lossen! De eerste x gaven ze als advies om het te doen na het opnieuw hangen, de 2e x hebben ze het gerepareerd en direct de volgende dag kwamen ze het schilderen. Ik ben tevreden met het resultaat
 • Avatar Petra Smale ★★★★★ een maand geleden
  Naast dat ik deze heren absoluut professionele guitige en geïnteresseerde toffe ondernemers vind (en … More dat zeg ik als collega-ondernemer), zijn ze in hun eigen vakgebied Toppers! Ze hebben onze keuken omgetoverd tot een mega-strakke & prachtig afgewerkte witte doos! Heel blij mee.
  Ze zijn flexibel, punctueel, duidelijk in hun afspraken en daarnaast ook nog heel gezellig.
  Het grootste genot is om te zien dat er gewerkt wordt met heel veel passie en plezier. En ze ruimen ook nog netjes op 😉 Onwijs dank, STUCSTUNTER.nl voor het mooie resultaat!
 • Avatar Hans Lamers ★★★★★ 4 weeks ago
  een geweldig bedrijf anderhalf jaar geleden bij ons beton cire
  Gedaan nu 09-12-2020 was er een probleem
  … More Dat was mijn schuld ,Danny met een mede werknemer alles netjes op gelost zeer Dankbaar
  groetjes Hans Lamers
 • Avatar frans k ★★★★★ een maand geleden
  Bij het woord ‘stunter’ denk je misschien niet meteen aan ‘kwaliteit’, ‘betrokkenheid’ en … More ’service’, maar ik kan deze stunters iedereen van harte aanraden.
  Ondanks de drukte, minder capaciteit vanwege Corona en een veel grotere oppervlakte dan in eerste instantie door mij voorzien, waren er geen excuses of gezeur, maar hebben de mannen van stucstunter op alle wanden en plafonds vakwerk achter gelaten. Snel en een heel mooi resultaat. En een paar kleine dingen werden snel en zonder morren verholpen. Topgasten.
 • Avatar Niels Smit ★★★★★ a month ago
  Ze hebben ons uit de brand geholpen toen we onverwachts op zeer korte termijn een stukadoor nodig hadden … More (onze nieuwe keuken werd geplaatst en de gereserveerde stukadoor van een ander bedrijf ging door zijn rug).
  Netjes alles afgeplakt en afgedekt, prima kwaliteit, glad en strak resultaat.
 • Avatar Michel Bakker ★★★★★ 2 weeks ago
  In onze zoektocht naar een betrouwbare stukadoor kwamen we al snel uit bij de mannen van Stucstunter. … More Gekozen op gevoel en absoluut geen spijt van. Aanrader!
 • Avatar Jordy Adriaanse ★★★★★ 3 weeks ago
  Ik heb zojuist mijn huis laten stucadoren door Stucstunter.nl. Ben zeer tevreden, prijs en kwaliteit … More is super goed. Zijn echte vakmannen, kan het iedereen aanraden. Komen de afspraken na en denken mee. Bedankt stucstunter.nl.
 • Avatar Lauren Price ★★★★★ a month ago
  Deze mannen hebben ons hele huis gestuct en gespoten. Een oud huis waar alles schots en scheef is. We … More hebben met bewondering staan kijken hoe strak ons huis is geworden. Deze mannen hebben keurig werk afgeleverd en zijn al hun afspraken na gekomen. Zoals je verwacht van een profesoneel bedrijf met profesonelen werknemers. Met een wordt een AANRADER.
 • Avatar Melvin ★★★★★ a month ago
  Gewoon perfect kan je wel zeggen.
  Al meerdere projecten laten smeren.
  Zowel privé als voor mijn bedrijf
  … More en gewoon niks op aan te merken. Van buiten gevel tot badkamers en of keukens alles is gewoon perfect.
  Met de jongens van stucstunter.nl kan je iets moois maken. Zeker een aanrader????
 • Avatar Rick Kenter ★★★★★ 2 days ago
  Begin van de zomer mijn hele woning laten stucen door Stucstunter. Communicatie en tijdsplanning waren … More zeer goed, verder erg tevreden met het resultaat! Volgende keer weet ik jullie weer te vinden.