STUKADOOR AMSTERDAM

Strakke wanden & plafonds met dunpleister of traditioneel stucwerk

bereken hier direct uw prijs

Sausklaar stucwerk in omgeving Amsterdam

Woont of werkt u in Amsterdam of omgeving en bent u op zoek naar een goede stukadoor? Dan kunnen wij u helpen! Stucstunter is een ervaren stukadoorsbedrijf en kan u helpen met het stucen van de muren en plafonds in uw woning of kantoorruimte. Bij ons bent u verzekerd van een mooi eindresultaat met een gladde afwerking. Na het stucen ziet de ruimte er weer uit als nieuw.

Wij zijn uw stukadoor in Amsterdam en leveren stucwerk snel, strak en schoon.

Hoge kwaliteit stucwerk

Bij Stucstunter weten we hoe fijn het is om een nette en gladde afwerking van wanden en plafonds te hebben. Oneffenheden zijn al snel zichtbaar en u kijkt er toch elke dag tegenaan. Bij ons staat kwaliteit voorop, wij vinden dit erg belangrijk. Bij ons bent u verzekerd van professioneel en kwalitatief stucwerk.

Onze werkwijze is traditioneel, vakkundig en snel. Wij werken met materialen van hoge kwaliteit. Wanneer er sprake is van ongelijke vlakken zorgen wij voor een nette afwerking van het stucwerk. Op die manier kunnen deze oppervlakten weer jaren mee. 

stukadoor

Ervaren stukadoorsbedrijf Amsterdam

Of u nu een winkelpand in de Kalverstraat beheert of een woning hebt in Watergraafsmeer of de Baarsjes, wij staan voor u klaar. Zo kan het zijn dat uw woning wel een opknapbeurt kan gebruiken of dat u binnenkort gaat verhuizen. In welke situatie u zich ook bevindt, wij kunnen u helpen met het stucwerk.

Onze stukadoors in Amsterdam zijn vakkundig en snel. Zo kan uw woning of kantoor al binnen een week helemaal gepleisterd of met latex gespoten en gerold zijn. Of het nu de woonkamer, badkamer of keuken is, wij staan voor u klaar. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van stucwerk. Onderaan deze pagina vindt u hierover meer informatie.

gratis vrijblijvend advies

Plafond stucen

Niet alleen de muren van een ruimte worden door ons gestuct, ook het plafond werken wij netjes voor u af. Voor een mooie uitstraling van een ruimte is het niet alleen belangrijk dat de muren er netjes uitzien, het plafond is vrijwel net zo belangrijk. Het plafond is een belangrijk onderdeel van het huis en bepalend voor de sfeer. Bij Stucstunter zorgen wij er daarom voor dat uw plafond er glad en netjes uitziet.

Een veelgevraagde klus met betrekking tot het stucen van een plafond is decoratief stucwerk. Naast het reguliere stucwerk kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn. Houdt u van een chique of traditionele uitstraling in uw interieur? Kies dan voor mooie sierlijsten aan uw plafond. Wij kunnen deze voor u aanbrengen en afwerken. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het voor u in orde!

Badkamer stucen

Kan de badkamer in uw woning in Amsterdam wel een upgrade gebruiken? Wij kunnen u helpen met het stucen van de muren en het plafond zodat het er weer fris uitziet. In geen enkele ruimte in huis is hygiëne zo belangrijk als in de badkamer. Voor het stucwerk van de badkamer zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan het worden gestuct met Tadelakt, Beton Cire, Terrastone of Microbeton.

In het verleden werd in de badkamer vaak gekozen voor betegeling van de wanden. Tegenwoordig is het populair om alle muren te stucen. Dit heeft een rustgevende uitstraling en is origineel en hygiënisch. Zo heeft u bijvoorbeeld geen last meer van schimmel tussen de tegeltjes. Daarnaast kan met stucwerk een uniek patroon worden gecreëerd. De badkamer wordt zo een van de mooiste ruimtes in het huis! Bij Stucstunter letten wij erop dat het stucmortel is bestand tegen vocht en verzorgen wij een geheel nieuwe look in uw badkamer.

Keuken stucen

Wilt u graag blijven wonen in uw huidige woning maar bent u niet meer tevreden met de keuken? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Of u de keuken nu gaat verbouwen of een geheel nieuwe keuken wilt plaatsen, mooi stucwerk maakt het geheel af. Daarnaast is de kans groot dat er leidingen moeten worden verlegd of muurtjes worden doorbroken. Dit vraagt om nieuw en netjes afgewerkt stucwerk.

Stucstunter zorgt ervoor dat alles netjes gestuct is zodat uw keuken weer jaren mee kan. Wij raden u aan om eerst de keukenmuren te stucen en daarna pas de keuken te plaatsen. Zo voorkomt u dat vrijkomend vocht de keukenkastjes intrekt en weet u zeker dat de muren recht zijn. 

Kosten stucadoor Amsterdam

Benieuwd naar de kosten van het inhuren van een stukadoor? Bij Stucstunter in Amsterdam leveren wij goede service en kwaliteit voor een relatief lage prijs. Onze ervaren stukadoors werken vakkundig en snel en kunnen binnen korte tijd de muren en plafonds van uw woning pleisteren. Wij bespreken altijd vooraf met u de prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Er zijn geen bijkomende kosten en u heeft dus een vaste prijsgarantie.

Voor specifieke klussen aan huizen die ouder zijn dan twee jaar geldt een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stukadoren, schilderen en isolatie. De werkzaamheden die hier niet onder vallen zoals het plaatsen van gipswanden of het leggen van vloeren, zijn belast met een tarief van 21%. Kijk voor meer informatie hierover even op de website van de Belastingdienst.

Wilt u graag weten hoeveel het stucwerk gaat kosten? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct wilt hebben, kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

bereken direct online uw prijs
stukadoor

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

dunpleister

Strak & glad eindresultaat

checked  Droog en overschilderbaar na 24 uur

checked  De nieuwste airless spuit technieken

checked  De beste materialen voor het mooiste resultaat

checked  De perfecte ondergrond voor latex verf spuiten

Gipsplaten stucen

In kleine woningen in Amsterdam bestaat de kans dat u een ruimte wilt verbouwen zodat er meer ruimte ontstaat. Ook kan het zijn dat u juist twee kamers wilt maken van één ruimte. In beide gevallen kan het zijn dat er een nieuw tussenschot moet worden geplaatst met gipsplaten. Om dit er netjes uit te laten zien kunnen wij deze platen voor u stucen. Hierbij heeft u de keuze om alleen de naden van de platen te dichten of de hele plaat te voorzien van een laag stucwerk.

De laatst genoemde optie geeft natuurlijk het mooiste resultaat. Het wordt dan meer één geheel. Wanneer alleen de naden worden gedicht kunnen deze nog zichtbaar zijn bij felle lichtinval. Wij kunnen u helpen met het maken van een keuze en houden rekening met uw persoonlijke situatie.

Stucwerk repareren

Naast het reguliere stucwerk kunnen wij ook stucwerk repareren. Door de jaren heen kunnen muren en plafonds beschadigen. Deze beschadigingen bestaan vaak uit scheurtjes of barstjes maar kunnen ook komen door het boren van schroefgaten. Daarnaast kunnen meubels beschadigingen veroorzaken. Wij kunnen deze schade voor u repareren en vullen de scheuren, barsten of gaten voor u op. Dit doen wij met het gebruik van vulmiddelen in poedervorm of elastische en harde materialen. Na het repareren van het stucwerk ziet u woning in Amsterdam er weer uit als nieuw!

Stukadoor opleiding

Wordt u enthousiast van deze teksten over ons stukadoorsbedrijf en lijkt het u wel wat om stukadoor te worden? Dan is de stukadoorsopleiding misschien wel wat voor u. In deze opleiding leert u alle kneepjes van het vak en wordt u opgeleid tot professioneel stukadoor. U leert om op verschillende manieren een wand of plafond netjes af te werken en kan daarna meteen aan de slag.

De praktijkopleiding voor stukadoors wordt aangeboden op het MBO. Daarnaast is het ook mogelijk om een stukadoorscursus te volgen. Dit kan in de omgeving van Amsterdam of vanuit huis. Er is in Nederland momenteel een tekort aan stukadoors dus als stukadoor hoeft u niet verlegen te zitten om werk!

Schermafbeelding 2019 04 15 om 11.21.40

Strak pleisterwerk met gespoten latex in waterwoning Amsterdam

Deze waterwoning in Amsterdam-Noord kan weer jarenlang vooruit met dit strakke pleisterwerk op de muren. Hierbij komt nog dat de muren zijn gespoten met latex voor de perfecte afwerking. Niets houdt de bewoners meer tegen om heerlijk te genieten in hun nieuwe woning!

Gaat u ook verhuizen of wilt u uw huidige huis opknappen? Onze professionals in Amsterdam staan altijd voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden in Amsterdam.

Hoogwaardig afgewerkte muren voor sterspeler in Amsterdam

Voor een van onze favoriete projectontwikkelaars hebben we dit prachtige en hoogwaardige appartementencomplex afgewerkt in Amsterdam. We mogen weer trots zijn op het resultaat, zeker nu we weten dat sterspeler Matthijs de Ligt er zijn intrek in zal nemen.

Bent u ook op zoek naar stucwerk geschikt voor een kampioen? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden in Amsterdam of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten staan voor u klaar.

Schermafbeelding 2019 09 27 om 09.27.03
Schermafbeelding 2019 06 24 om 10.21.49

Strakke badkamerrenovatie in Amsterdam

In Amsterdam hebben we afgelopen maand een groot project afgerond, waar ook deze badkamerrenovatie onderdeel van was. De strakke afwerking laat nog maar eens goed zien waarom stucwerk een goed idee is! Hierdoor komt het mooie, moderne interieur en de zwarte elementen nog beter tot hun recht. 

Bent u ook toe aan een badkamerrenovatie? Dan staan onze professionals in Amsterdam ook voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in Amsterdam.

Historisch pand gestukadoord in Amsterdams centrum

Ook in historische panden kunnen onze experts uitstekend uit de voeten, deze nieuwe boulangerie is daar een uitstekend voorbeeld van. Dit Historische pand aan de Vijzelgracht hebben we van binnen namelijk volledig gestukadoord. Schoon, strak, snel en uiteraard met respect voor het gebouw. Zoals het hoort.

Of u nu in een historisch gebouw in het centrum of in een nieuwbouwwijk in Noord woont, de specialisten van Stucstunter weten raad met uw muur. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden in Amsterdam te bespreken, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.  

Stukadoor Amsterdam 1
Schermafbeelding 2019 08 20 om 15.24.31 1

Hoogwaardige renovatie in hartje Amsterdam 

Ook in de hitte van afgelopen augustus waren onze stukadoors weer hard aan het werk. Zo werd er achter deze steiger op de Bilderdijkstraat in Amsterdam gewerkt aan een hoogwaardige renovatie van de hoogste klasse. Hier hebben wij ruim 1000 vierkante meter stucwerk mogen aanbrengen in combinatie met platte plafondplinten. Dit historische pand kan er weer jaren tegenaan.

Voor ons is geen klus te groot. Bent u ook op zoek naar hoogwaardig stucwerk? Neem dan contact op met onze stukadoors in Amsterdam of vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk wat er bij u mogelijk is. 

Mooi afgewerkt appartement in Amsterdam

September was weer een drukke maand waarin onze specialisten enkele prachtige projecten hebben afgerond. Wat te denken van dit project in Amsterdam-Zuid, waar we 3 appartementen van 380 vierkante meter mochten afwerken met schrobvaste latex. Het eerste appartement is onlangs opgeleverd, met prachtig resultaat.

Wilt u uw appartement ook professioneel laten afwerken met schrobvaste latex of een andere coating? Neem dan contact op met onze stukadoors in Amsterdam of vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk wat er bij u mogelijk is.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Vakmannen aan het werk in Amsterdam

Het team van Stucstunter bestaat enkel uit vakmannen. Ze weten stuk voor stuk precies wat ze doen en doen hun werk bovendien met plezier. Hier ziet u een van onze experts aan het werk bij een groot project in de Bilderdijkstraat te Amsterdam. Maar liefst 1000 m2 is hier vakkundig afgewerkt!

Bent u ook op zoek naar hoogwaardig stucwerk? Neem dan contact op met onze stukadoors in Amsterdam of vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk wat er bij u mogelijk is.

400 m2 dunpleisterwerk en 170 m2 plafond in Amsterdam 

Afgelopen maand mochten we puntjes op “i” komen zetten in deze prachtige woning in Amsterdam. De muren hebben onze vakmannen voorzien van maar liefst 400 vierkante meter dun pleisterwerk. Daarnaast is ook het plafond van 170 vierkante meter gestukadoord. Om het geheel af te maken is het geheel gespoten met een dun laagje latex. De stijlvolle inrichting maakte het tenslotte helemaal af!

Of u nu uw muren of plafond van stucwerk wilt laten voorzien, onze experts staan ook in de de omgeving Amsterdam voor u klaar. Bent u toe aan goed stucwerk? Neem dan contact op met onze stukadoors in Amsterdam of vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk wat er bij u mogelijk is.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Nieuwbouw in Amsterdam 

In Amsterdam wordt flink doorgebouwd. En waar gebouwd wordt, daar is stucstunter! Ook afgelopen maand mochten we weer een prachtig nieuwbouwproject in de hoofdstad afwerken. Op Narva Eiland hebben onze vakmannen twee prachtige penthouses afgeleverd. Alle wanden zijn hier gedunpleisterd en alle plafonds gestukadoord. Daarna is het geheel afgemaakt met een laag gespoten latex.

Of u nu uw muren of plafond van stucwerk wilt laten voorzien, onze experts staan ook in de de omgeving Amsterdam voor u klaar. Bent u toe aan goed stucwerk? Neem dan contact op met onze stukadoors in Amsterdam of vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk wat er bij u mogelijk is.

Als stukadoorsbedrijf en specialist in dunpleister, latex verf spuiten, beton ciré & traditioneel stucwerk zijn veel al werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland. De meeste werkzaamheden voeren wij uit in de plaatsen AmsterdamAmstelveenAlmereDiemenHoornPurmerendVolendamZaandam en Weesp.