Stukadoor Hoofddorp

Strakke wanden & plafonds met dunpleister of traditioneel stucwerk

bereken hier direct uw prijs

Op zoek naar een stukadoor in Hoofddorp?

U bent op zoek naar een stukadoor die de afwerking van de muren, vloeren en plafonds in uw woning op prachtige wijze kan uitvoeren, maar tegelijkertijd wilt u daar natuurlijk wel de juiste prijs voor betalen. De veelzijdige werkzaamheden waar wij als stukadoor in de omgeving van Hoofddorp uitgebreide ervaring mee hebben lopen zeer uiteen. Geen enkel type stucwerk klinkt ons vreemd in de oren. Voor projecten die uiteenlopen van nieuwbouw woningen waar de behoefte vaak ligt bij een snelle maar strakke en nauwkeurige afwerking van de muren, vloeren en plafonds van de opgeleverde woning, tot uitgebreide verbouwingen waar het stucwerk een belangrijk onderdeel vormt van de werkzaamheden om vloeren en muren weer samen te laten komen tot een strak geheel. Elk project heeft zo zijn eigen perfecte oplossing. Met onze ervaring als stukadoor in Hoofddorp en omgeving kunt u op ons vertrouwen om de juiste maatwerk oplossing te vinden voor uw project. We hechten er belang aan duidelijk en open met u te communiceren, zodat u weet waar u aan toe bent op het gebied van het afgeleverde werk en natuurlijk ook de kosten die dat werk met zich mee brengt.

Stukadoor in Hoofddorp voor alle soorten stucwerk

U kunt bij ons terecht voor alle typen projecten op het gebied van stucwerk in de omgeving van Hoofddorp. Als stukadoor voeren wij al jarenlang zeer uiteenlopende werkzaamheden uit bij verschillende soorten projecten in de grotere omgeving van Hoofddorp. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor het meer traditionele stucwerk, waarbij wanden, vloeren en plafonds van een woning egaal worden gemaakt en worden voorzien van een keurige afwerking. Maar onze werkzaamheden beperken zich absoluut niet tot traditioneel stucwerk. Denk bijvoorbeeld aan het spuiten van latex verf, het werken met dunpleister of het aanbrengen van modern en opvallend stucwerk in de vorm van Beton Cire. Beton Cire is een traditioneel Franse methode van stucwerk, waarmee wanden, vloeren maar ook bijvoorbeeld het aanrechtblad van uw keuken prachtig afgewerkt kan worden. Wellicht heeft u ergens in Hoofddorp al een prachtige vloer of muur staan bewonderen die door ons is afgewerkt met de karakteristieke look van Beton Cire. Naast de authentieke en stoere look is Beton Cire ook waterdicht en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat het zeer makkelijk schoon te houden is en u zich geen zorgen hoeft te maken over onderhoud. Aangezien u voor een Beton Cire afwerking toch wat meer betaalt is het goed om te weten dat u niet alleen maar extra kosten maakt voor de looks, maar ook voor de praktische kwaliteit waar u nog veel plezier van gaat hebben!

stukadoor

Zorgeloos een uitmuntend resultaat

Wat de aard van uw project ook is, u wilt een zo mooi mogelijk resultaat, een goede prijs en bovenal een zorgeloze ervaring zonder haken en ogen. Als ervaren stukadoor in de omgeving Hoofddorp weten wij maar al te goed waar uw behoeften liggen en hoe we daaraan kunnen voldoen. De beste reclame is immers een tevreden klant. We delen onze ervaringen graag met u, aangezien onze jarenlange ervaring als stukadoor met allerlei typen projecten in omgeving Hoofddorp maken dat wij de vakman zijn die u een zorgeloze ervaring kan bieden. Vele mensen uit de omgeving van Hoofddorp gingen u al voor.

gratis vrijblijvend advies

Contact met de juiste stukadoor in omgeving Hoofddorp

Het gemak van het online zoeken maakt het niet altijd even makkelijk door de bomen het bos te zien. Hoe weet u nou wat u kunt verwachten van een stukadoor en of u wel aan alles heeft gedacht bij het zoeken van een stukadoor voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Neem daarom vooral gewoon eens contact met ons op als u vragen heeft over een project in de omgeving Hoofddorp waar u een stukadoor voor zoekt. Natuurlijk is het altijd mogelijk zonder enige verplichting een offerte aan te vragen indien u al wat verder bent.

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

dunpleister

Strak & glad eindresultaat

checked  Droog en overschilderbaar na 24 uur

checked  De nieuwste airless spuit technieken

checked  De beste materialen voor het mooiste resultaat

checked  De perfecte ondergrond voor latex verf spuiten

Gipsplaten stucen

In Almere heeft u de ruimte om huis te verbouwen. Bij een verbouwing kan het voorkomen dat u een tussenschot wilt plaatsen in een ruimte. Hierbij zal u te maken krijgen met gipsplaten. Om deze netjes af te werken kunt u deze gipsplaten stucen. Hierbij kunt u er voor kiezen om alleen de naden te dichten of de hele gipsplaat te voorzien van een laag stucwerk.

Bij die laatste optie krijgt u het meest optimale resultaat en zal het tussenschot meer in het geheel van de ruimte passen. Doet u alleen de naden, dan kunnen deze zichtbaar blijven door bijvoorbeeld een bepaalde lichtinval. Voor het stucen kunt u het beste kiezen voor spackspuiten of sierpleister. Wij kunnen u hierin uiteraard adviseren.

Stukadoor opleiding

Werkt u graag met uw handen en wilt u ook stukadoor worden? Dat kan! Door de stukadoors opleiding te volgen leert u alle kneepjes van het vak en kunt u aan de slag als stukadoor. Zo leert u hoe u op verschillende manieren een wand of plafond er goed uit kunt laten zien, professionele stukadoors technieken en op schaal tekenen.

Op het mbo wordt er een praktijkopleiding aangeboden. Ook is het mogelijk om een cursus te volgen. Dit kan in de omgeving van Almere of vanuit huis. Als stukadoor bent u vrijwel zeker van een baan. In Nederland is er een tekort van 1800 stukadoors, er is dus genoeg werk te vinden!

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Pleisterwerk in Almere

Onze specialisten van Stucstunter in Almere hebben afgelopen maand een appartement van 175 vierkante meter voorzien van pleisterwerk. Pleisterwerk wordt gebruikt om oneffenheden in plafonds en muren weg te werken. Om het vervolgens mooi af te werken hebben wij gebruik gemaakt van airless spuitwerk.

De gehele woning was voorzien van pleisterwerk en airless spuitwerk binnen slechts drie dagen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor stucwerk in uw woning in Almere en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen doen.

Dunpleisteren in Almere

In Almere hebben we onlangs drie appartementen naast elkaar opgeleverd. Deze appartementen mochten we dunpleisteren om vervolgens airless te spuiten. Bij airless spuiten wordt latex onder hoge druk aangebracht op de muur. Dit geeft een mooie en strakke muur.

Bij deze drie appartementen mochten we dit doen in RAL 9010. Dat is de meest gekozen kleur wit voor het airless spuiten. Wij kunnen u helpen bij airless spuiten of pleisterwerk voor uw woning in Almere en omgeving. Meer informatie? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Sausklaar stucwerk in Almere

Wanneer u (een deel) van uw woning wilt verven of behangen is het belangrijk dat alle wanden en plafonds een vlak geheel creëren. Onze specialisten hebben daarom in Almere een woning van 600 vierkante meter met drie verdiepingen volledig voorzien van sausklaar stucwerk.

Zelfs wanneer uw gemetselde muur ongelijk is kunnen wij uw muur nog voorzien van sausklaar stucwerk. Na het aanbrengen van sausklaar stucwerk kunt u verven, behangen of het zo laten. Wilt u ook sausklaar stucwerk in uw woning? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder in Almere en omgeving.

550m² Sausklaar stucwerk en 65m² Beton-cire pro in Almere

Vorige maand mochten onze specialisten aan de slag in gigantisch penthouse. Het huis in Almere is opgeknapt en de werknemers die in het bedrijfspand werken zijn ongelofelijk verrast en vooral tevreden. De muren zijn sausklaar gestuct, wat betekent dat de gewenste verfkleur gelijk aan te brengen is. Daarnaast heeft het penthouse een stoere betonlook gekregen door de Beton-cire pro behandeling.

Ook een opknapbeurt nodig in of aan uw huis of kantoorpand? Schroom niet om ons te vragen over de mogelijkheden! Wij verzorgen al jarenlang vakwerk bij onze klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje op onze website.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Hoogstaand stucwerk en Béton Ciré Pro afwerking in Almere

De bewoners van die huis kunnen volledig gaan genieten van hun nieuwe badkamer. Onze specialisten hebben niet alleen alle muren van de badkamer gestuct. Ook zijn de wanden strak afgewerkt met Béton Ciré Pro met een zijde kleur.

De traditionele werkwijze van onze professionals zorgt er bij elke klus weer voor dat de kwaliteit uiterst hoog is. De perfect mix van machine en handwerk zorgt voor het beste resultaat. Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden zijn in Almere.

Hoogstaand stucwerk en Béton Ciré Pro afwerking in Almere

De bewoners van die huis kunnen volledig gaan genieten van hun nieuwe badkamer. Onze specialisten hebben niet alleen alle muren van de badkamer gestuct. Ook zijn de wanden strak afgewerkt met Béton Ciré Pro met een zijde kleur.

De traditionele werkwijze van onze professionals zorgt er bij elke klus weer voor dat de kwaliteit uiterst hoog is. De perfect mix van machine en handwerk zorgt voor het beste resultaat. Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden zijn in Almere.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Complete badkamer renovatie in Almere

De eigenaren van dit huis waren toe aan een nieuwe badkamer. Toen ze de badkamerdeur open deden konden ze hun ogen niet geloven! Onze professionals hebben zichzelf wederom overtroffen en hebben alle muren en de vloer zoals altijd weer strak en schoon opgeleverd.  
Ook toe aan iets nieuws in huis zoals het renoveren van de badkamer, slaapkamer of woonkamer? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden in Almere.

SPS 7070 schrobvaste latex afwerking in huis Almere

Onze latex-experts konden in dit huis precies doen waar ze goed in zijn. Ze mochten namelijk deze woning helemaal voorzien van schrobvaste latex.

Bent u ook benieuwd naar wat onze professionals voor u kunnen betekenen? Dan kunnen we goed begrijpen. Door onze klassieke werkmethodes, kunnen we kwaliteit garanderen. Onze huidige klanten geven ons niet voor niets een 9,8 als cijfer! Ook profiteren van kwaliteit en lage prijzen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden in Almere.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Beton-ciré pro afwerking in keuken, badkamer en toilet in Almere

Ook vanuit Almere kregen we positief bericht, wederom een klant die tevreden is met de nieuw afgewerkte keuken, badkamer en toilet. Op dit project hebben we het sanitair en de keuken afgewerkt met Beton-ciré pro nadat de rest van het appartement sausklaar gestuct was.

De Stucstunter-experts in Almere staan voor u klaar. Wilt u een nieuwe afwerking in uw keuken, badkamer of toilet? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in Almere.

Een tevreden klant in Almere

Het is altijd leuk om een tevreden klant te zien en ook deze maand kregen we weer veel positieve berichten. Bijvoorbeeld van deze blije klant die die ons vernoemd in een bericht op Instagram. Hier zorgden we voor een strak gestucte muur en we zijn dolblij dat de klant er zo tevreden mee is.

Wil jij ook een foto van je mooie nieuwe muur op Instagram kunnen plaatsen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via de website. Onze experts staan ook in Almere voor u klaar.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Uitdagend project in Almere  

Wij deinzen niet zo snel terug voor een uitdaging. Dat bleek afgelopen maand wel weer toen we aan dit project in Almere begonnen. De eigenaar koos ervoor om alle plafonds te verlagen en verdiepte lichtbakken aan te brengen. We hebben meer dan 375 strekkende meter hoeklijnen moeten plaatsen, maar het resultaat mag er wezen!

Heeft u nog een hoogwaardige stucadoor nodig voor uw creatieve woningideeën? Onze specialisten gaan de uitdaging graag aan! Neem snel contact met ons op, of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Knap kleurtje in Almere

Strak stucwerk en latex spuiten van de hoogste kwaliteit is waar wij bij Stucstunter voor staan. Dat mochten we afgelopen maand wederom bewijzen in een woning in Almere. Hier hebben we alles afgewerkt met dunpleister. De klant had een strakke deadline, maar die uitdaging gingen onze experts met liefde aan. Met succes, uiteraard!

Wilt u ook zo’n snelle afwerking van uw volgende project? Neem dan snel contact op  of vraag een vrijblijvende offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden bij u thuis.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Als stukadoorsbedrijf en specialist in dunpleister, latex verf spuiten, beton ciré & traditioneel stucwerk zijn veel al werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland. De meeste werkzaamheden voeren wij uit in de plaatsen AmsterdamAmstelveenAlmereDiemenHoornPurmerendVolendamZaandam en Weesp.