eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Stukadoor Haarlem

Strakke wanden & plafonds met dunpleister of traditioneel stucwerk

bereken hier direct uw prijs

Stukadoor in Haarlem met de beste prijs kwaliteit verhouding

Op zoek naar een stukadoor in de omgeving Haarlem en omstreken die uw muren, plafonds en vloeren prachtig afwerkt tegen een betaalbare prijs? Dan bent u bij STUCSTUNTER.nl aan het juiste adres. Wij beheersen voeren alle soorten stuc- schilderwerk uit zoals traditioneel stucwerk, dunpleister, beton cire en latex spuiten, maar kunt ook bij ons terecht voor gietvloeren en pvc vloeren.

Of u nou in het bezit bent van een bestaande woning die u wilt renoveren of een nieuwbouwwoning, voor elk project adviseren wij een passende oplossing. Met onze jaren lange ervaring als stukadoor in Haarlem en omgeving weten wij hier goed onze weg te vinden en hechten wij heel veel waarde aan duidelijke communicatie en een duidelijke offerte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Beton Ciré stucwerk in Haarlem

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het stucen van bestaande & nieuwbouwwoningen, hebben wij ook uitgebreide ervaring met het verwerken van  Beton Cire in verschillende prachtige projecten in de omgeving van Haarlem. In de meeste gevallen wordt beton-cire toegepast in de badkamer, toilet of keuken, maar is het natuurlijk ook een prachtige wand of vloer afwerking in andere ruimtes binnenshuis. Beton Cire is naast een prachtige afwerking ook nog een slijtvast en waterdicht.

homepage dunpleister

Ervaren stukadoorsbedrijf Haarlem

Ondanks dat er tegenwoordig veel informatie online is te vinden, kan het lastig zijn om de juiste stukadoor in Haarlem te vinden voor het uitvoeren van uw stucwerk. Neem daarom eens vrijblijvend contact op met STUCSTUNTER.nl om de mogelijkheden te bespreken. Zo is het mogelijk dat wij bij u langs op locatie komen om het aantal m2 in te meten of maakt u een afspraak bij ons in de showroom. Wilt u graag direct een prijsopgave? Vraag dan een offerte aan via onze handig online offerte calculator.

Offerte aanvragen Afspraak showroom

Voordelen van dunpleister in nieuwbouwwoningen

kosten stukadoor

Strak & glad eindresultaat

checked  Droog en overschilderbaar na 24 uur

checked  De nieuwste airless spuit technieken

checked  De beste materialen voor het mooiste resultaat

checked  De perfecte ondergrond voor latex verf spuiten