eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

STUKADOOR PURMEREND

Strakke wanden & plafonds met dunpleister of traditioneel stucwerk

bereken hier direct uw prijs

Sausklaar stucwerk in omgeving Purmerend

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoorsbedrijf in Purmerend? Dan kunnen wij u helpen! Bij Stucstunter kunnen wij u helpen met het stucen van muren en plafonds in alle ruimtes in huis. Onze ervaren stukadoors zorgen voor een mooi eindresultaat met een gladde afwerking. Ook zijn andere zaken mogelijk, zoals het aanbrengen van sierlijsten of het spuiten van latex.

Wij weten als stukadoor als geen ander hoe belangrijk het is om een gladde en nette afwerking van wanden en plafonds te hebben. Onze werkwijze is traditioneel en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren de hoogste kwaliteit en vinden dit heel belangrijk.

Hoge kwaliteit stucwerk

Wij werken met de beste materialen en onze werkwijze is vakkundig en snel. Ook op ongelijke vlakken zorgen wij voor net stucwerk zodat ook deze oppervlakten netjes worden en jaren mee kunnen. Wij zijn stukadoor in Purmerend en leveren stucwerk snel, strak en schoon.

stukadoor

Ervaren stukadoorsbedrijf Hoorn

Woont u al een tijdje in Purmerend en kan uw huis wel een opknapbeurt gebruiken? Of verhuist u binnenkort naar een andere stad en moet uw huis opnieuw gestuct worden? Onze stukadoors in Purmerend kunnen u hierbij helpen en verzorgen het stucen voor vele ruimtes in huis.

Wij werken snel. Uw woning kan binnen een week al helemaal gepleisterd of met latex gespoten of gerold zijn. Ook wanneer er maar één ruimte aan vernieuwing toe is of uw badkamer of keuken verbouwd moeten worden kunnen wij u van dienst zijn. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor het reparen van stucwerk. Hieronder vindt u meer informatie over deze zaken.

gratis vrijblijvend advies

Plafond stucen

Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het stucen van uw plafond. Naast een nette muur wilt u natuurlijk ook dat uw plafonds er spic en span uitzien. Het plafond is een belangrijk onderdeel in het huis en een lelijk of slecht onderhouden plafond heeft een negatieve invloed op uw interieur. Bij Stucstunter zorgen we voor goed afgewerkt stucwerk en een gladde en nette afwerking.

Behalve het reguliere stucwerk kunnen wij uw woning ook voorzien van decoratief stucwerk. Heeft u een huis met een strakke en moderne stijl maar heeft u liever een barokke stijl? Dan zijn sierlijsten een oplossing. Deze kunnen wij voor u aanbrengen en afwerken tot een mooi geheel zodat ze bij de rest van de woning passen. Wij stucen naar uw wensen!

Badkamer stucen

Bent u tevreden met uw huis in Purmerend maar is uw badkamer wel aan vervanging toe? Dan kunnen wij u helpen met het stucen van de badkamer. Het stucwerk in de badkamer is belangrijk omdat het zorgt voor een hygiënische en frisse uitstraling. Er zijn verschillende stucwerk mogelijk voor een badkamer. Dit kan gebeuren met Microbeton of Terrastone, maar ook bijvoorbeeld met Tadelakt of Beton Cire.

Het geheel stucen van de badkamer wordt steeds populairder. Stucwerk krijgt steeds vaker de voorkeur boven tegels. Stucwerk is origineel en bovendien hygiënisch. In tegenstelling tot tegels kunnen schimmels door stucwerk zich niet in de voegen nestelen. Bovendien is het met stucwerk mogelijk om unieke patronen te creëren in de badkamer. Hierdoor krijgt uw badkamer een unieke look. Het stucwerk is vochtbestendig en op aanvraag kunnen wij dit voor u verzorgen.

Keuken stucen

Bent u toe aan een verbouwing van uw keuken of wilt u een geheel nieuwe keuken? Dan moeten de muren netjes worden afgewerkt. Soms moeten er ook leidingen worden verlegd of muren moeten worden doorbroken. Dit brengt vaak een hoop stucwerk met zich mee, waarmee wij u kunnen helpen!

Het stucen van een keuken gebeurt niet alleen voor een nette afwerking, maar ook als goede ondergrond. De keuken is makkelijker te plaatsen wanneer de muren door middel van stucwerk recht worden gemaakt. Het is dan ook handig om eerst de muren te stucen en daarna pas de keuken te plaatsen. Als dit niet gebeurt is er een kans dat er vocht vrijkomt dat in de keukenkastjes zal trekken.

Kosten stucadoor Purmerend

Bij Stucstunter in Purmerend bent u verzekerd van de best mogelijke service en kwaliteit voor een goedkope prijs. Wij werken snel en vakkundig. Binnen een week is het al mogelijk om de muren van uw woning te stucen. Vooraf bespreken we de prijs waardoor u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bij het inhuren van een stukadoor moet u rekening houden met het btw-tarief. Voor woningen die ouder zijn dan twee jaar geldt een btw-tarief van 6%. Dit geldt voor klussen als stucen, isoleren en schilderen. Als u gebruik wilt maken van andere klussen dan deze geldt er een 21%-tarief. Mocht u hier meer over willen weten raden wij u aan de website van de Belastingdienst te raadplegen.

Op onze website kunt u eenvoudig vooraf berekenen hoeveel het stucwerk gaat kosten. Kies een pakket dat bij u past, voer het aantal m2 in dat u gestuct, gepleisterd, gespoten of gesausd wilt hebben en dan ziet u direct de prijs. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

bereken direct online uw prijs
stukadoor

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

dunpleister

Strak & glad eindresultaat

checked  Droog en overschilderbaar na 24 uur

checked  De nieuwste airless spuit technieken

checked  De beste materialen voor het mooiste resultaat

checked  De perfecte ondergrond voor latex verf spuiten

Gipsplaten stucen

Is uw huis in Purmerend toe aan een verbouwing? Bij een verbouwing kan het voorkomen dat er een tussenschot geplaatst moet worden in een ruimte. Dit tussenschot bestaat vaak uit gipsplaten. Om deze aan te laten sluiten op de rest van de woning is het handig om de gipsplaten te laten stucen. U kunt hierbij kiezen om alleen de naden te dichten of om de hele gipsplaat te voorzien van een laag stucwerk.

Voor het beste resultaat kunt u kiezen voor een laag stucwerk. Hierdoor zal het tussenschot nauwelijks zichtbaar zijn en vormt het een geheel met de andere muren. Als u ervoor kiest om enkel de naden te dichten, dan kunnen deze zichtbaar blijven in bepaalde situaties. Voor het stucen van gipsplaten kunt u het beste kiezen voor sierpleister of spackspuiten. Als u twijfelt adviseren wij u graag.

Stukadoor opleiding

Bent u graag praktisch bezig en wilt u stukadoor worden? Dan kunt u een stukadoorsopleiding volgen. In deze opleiding leert u op verschillende manieren een wand of plafond te stucen en ook komen er speciale technieken en tekenvaardigheden aan bod.

Op het MBO is het mogelijk om een praktijkopleiding tot stukadoor te volgen. Ook is mogelijk om een cursus tot stukadoor te volgen in de omgeving Purmerend. Dit is zelfs mogelijk vanuit huis. Als u een opleiding of cursus tot stukadoor afrondt heeft u een goede baangarantie omdat er in ons land momenteel een tekort aan stukadoors is.

Stucwerk repareren

Als u een aantal jaar in uw huis woont kunnen de muren al snel beschadigd raken. Dit is helemaal niet gek. Scheuren in plafonds of oude schroefgaten zijn er in vrijwel elk huis. Ook meubels of andere voorwerpen kunnen al snel beschadiging toebrengen aan de muur. Grotere scheuren ontstaan alleen als er sprake is van een slechte constructie of door de werking van de fundering.

Gelukkig kunnen wij deze schade eenvoudig voor u repareren. Wij vullen de gaten of scheuren vakkundig op. Voor het reparen gebruiken we vulmiddelen in poedervorm of elastische en harde materialen. Na het vullen ziet uw muur of plafond er weer uit als nieuw.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Wand in woonkamer Purmerend afgewerkt

Beton Ciré is een manier vans stucen die vele toepassingen kent. Beton Ciré heeft als grote voordeel dat het zich hecht op vrijwel elke ondergrond. Hierdoor is het uitermate geschikt voor elke ruimte, ook in de keuken of badkamer. Beton Ciré is zelfs in de douche te verwerken omdat het slijt- en watervast is. Het geheel stucen van een kamer middels Beton Ciré wordt steeds populairder omdat dit origineel en hygiënisch is.

Voor een klant in Purmerend hebben wij afgelopen maand de wand in een woonkamer afgewerkt met Beton Ciré. Zoals u ziet is het eindresultaat erg mooi geworden. De muur is erg vlak geworden en geeft een mooi effect. Het is ook mogelijk om een bepaald patroon te verwerken in het stucwerk, neemt u gerust contact op met ons voor de mogelijkheden in uw woning in omgeving Purmerend.

Latex spuiten in Purmerend

Onze specialisten in Purmerend zijn onlangs begonnen aan het schuren en nalopen van de ruimtes. In totaal gaat het om 285 vierkante meter die nagelopen en geschuurd moeten worden. Zoals u ziet wordt alles netjes met folie afgeplakt zodat de ruimtes zo schoon mogelijk blijven. Nadat de ruimtes zijn nagelopen kunnen we beginnen met latex spuiten.

Dankzij de latex ontstaat er een strakke muur zonder lelijke vegen die nog wel eens te voorschijn willen komen als er met een gewone roller gewerkt wordt. Wilt u ook graag latex in uw woning? Neem dan gerust contact op. Onze specialisten helpen u graag verder in omgeving Purmerend.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Latex spuiten in Purmerend

Onze specialisten in Purmerend zijn onlangs begonnen aan het schuren en nalopen van de ruimtes. In totaal gaat het om 285 vierkante meter die nagelopen en geschuurd moeten worden. Zoals u ziet wordt alles netjes met folie afgeplakt zodat de ruimtes zo schoon mogelijk blijven. Nadat de ruimtes zijn nagelopen kunnen we beginnen met latex spuiten.

Dankzij de latex ontstaat er een strakke muur zonder lelijke vegen die nog wel eens te voorschijn willen komen als er met een gewone roller gewerkt wordt. Wilt u ook graag latex in uw woning? Neem dan gerust contact op. Onze specialisten helpen u graag verder in omgeving Purmerend.

Gevel stucwerk in Purmerend

Onze specialisten hebben zichzelf vorige maand weer overtroffen met dit prachtige werk in Purmerend. Deze gevel is aan de buitenkant strak en glad gestuct zoals te zien is op de foto. Onze specialisten kunnen dus niet alleen binnen, maar ook buiten stucen!

Omdat ons stucwerk sterk is, kan het jarenlang mee. Het onderhoud is door iedereen te doen, wat betekent dat u er zelf bijna geen omkijken naar heeft! Ook voor een betaalbare prijs bent u bij ons aan het goede adres. We garanderen dat we nooit bijkomende kosten in rekening brengen, dus u heeft een 100% vaste prijs garantie.

Wilt u ook uw gevel of buitenmuur laten stucen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Onze specialisten staan in Purmerend voor u klaar.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Binnen 24 uur schilderklaar stucwerk in Purmerend

De bewoners van deze prachtige nieuwbouwwoning konden binnen 24 uur na oplevering van de gestucte muren en plafonds al beginnen met schilderen. Onze professionals hebben er binnen twee dagen voor gezorgd dat er 240 vierkante meter aan muren en plafonds gestuct werd.

Voor maar €9,95 per vierkante meter bent u verzekerd van het beste resultaat. Bent u nog niet blij met het resultaat? Dan blijven onze specialisten totdat u 100% tevreden bent! Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder in Purmerend!

Schrobvaste latex en sausklaar stucwerk in showroom Purmerend

Dit autobedrijf is gewoon in gebruik gebleven toen onze professionals aan de slag gingen met het opknappen van de showroom. Zowel de werknemers als de klanten hebben geen moment last gehad van de opknapbeurt. De muur werd afgeleverd me sausklaar stucwerk en als klap op de vuurpijl hebben onze experts alles gespoten met schrobvaste latex.

Ook uw winkel of huis op laten knappen door onze professionals en genieten van kwaliteit? Dan kunt u voor de mogelijkheden in Purmerend contact opnemen voor meer informatie of direct een offerte aanvragen.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Binnen 1 dag slaapkamer met gouden muur opgeleverd in Purmerend

Deze maand hebben we een normale slaapkamer omgetoverd in een slaapkamer om niet snel te vergeten. We hebben de muren prachtig afgewerkt met gouden verf. Onze professionals hebben dit alles binnen een dag voor elkaar gekregen!

Ook benieuwd naar wat onze experts voor u kunnen betekenen? Wij hanteren altijd het scherpste tarief. Vraag een offerte aan via de website of neem contact met ons op voor de mogelijkheden in Purmerend.

Robuuste betonlook bij buitengevel in tuin Purmerend

De lente is weer begonnen! Bij uitstek de tijd dat iedereen weer lekker tot in de late uurtjes in de tuin kan zitten. Omdat er toch altijd kans is op een regenbui, is een buitengevel de perfecte oplossing. Zo ook in deze tuin in Purmerend.

Onze professionals hebben deze muur afgewerkt met een robuuste betonlook, zodat deze prachtig past bij het interieur van de gevel. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden bij u in de tuin of in huis? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website of neem contact op voor meer informatie in Purmerend.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Mooie afwerking in badkamer te Purmerend 

In juni leverden wij deze stijlvolle badkamerrenovatie af in Purmerend. Alles is gelijk met de tegels gesmeerd en afgewerkt met een schrobvaste latex. Dat is niet alleen mooi, maar ook nog eens bijzonder praktisch in een badkamer. Hierdoor blijven de muren namelijk mooi schoon. 

Wilt u ook zo’n strakke en praktische afwerking in uw badkamer? Dan staan onze jongens in Purmerend voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in Purmerend.

Spuitwerk in Purmerend in een uniek kleurtje

Wanneer klanten ons vragen de muren te spuiten, komen we meestal gewapend met verf in een neutrale kleur zoals wit of lichtgrijs. Afgelopen maand gingen we echter met een andere kleur aan de haal in Purmerend. Daar vroeg een klant of we alles donkergroen konden spuiten. Wij konden uiteraard geen nee zeggen, met een prachtig resultaat als gevolg.

Is uw woning ook toe aan een nieuw likje verf? De specialisten van Stucstunter spuiten de kleur hoogwaardig op uw muren en/of plafond. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Sereen toilet in Purmerend 

Less is more, ook op dit toilet in Purmerend. De kleine ruimte werd in twee dagen prachtig afgewerkt met Basebeton. De eerste dag stond in de teken van het aanbrengen van het basebeton. De tweede dag was gereserveerd voor schuren en lakken. Twee dagen werk en klaar is Kees! Samen met de mooie spiegel vormt de afwerking een aangenaam, sereen geheel.

Wilt u ook zo’n prachtige afwerking in uw toilet? Dat kan! Neem snel contact op met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor u het weet geniet u ook van een prachtig nieuw toilet.

Als stukadoorsbedrijf en specialist in dunpleister, latex verf spuiten, beton ciré & traditioneel stucwerk zijn veel al werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland. De meeste werkzaamheden voeren wij uit in de plaatsen AmsterdamAmstelveenAlmereDiemenHoornPurmerendVolendamZaandam en Weesp.