Foto 18 01 2021 11 12 26

Stukadoor inhuren voor 1 dag

U heeft wat kleinere stuc klusjes in huis wat binnen een dag klaar kan zijn? Dan kunt u bij STUCSTUNTER.nl een stukadoor voor een dag inhuren.

Hoe werkt het?

Een stukadoor voor een dag in huren geldt enkel voor traditioneel stucwerk. Dit betekent dat het enkel handwerk stucwerk is op gipsbasis. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het stucen van een paar kleine wandjes, wat stuc reparaties of het plafond in de badkamer. 

Een stukadoor maakt gemiddeld op 1 dag zo’n 20 tot 25 M2 stucwerk met een dikte van +/- 6mm. De stukadoor zal er dan ook alles aan doen om dit gemiddelde te halen op 1 dag. Is het meer werk dan 1 dag, dan zal dit van te voren worden gecommuniceerd en kunt u er eventueel voor kiezen om de stukadoor nog een extra dag in te huren.

Wat kost het?

Voor het inhuren van een stukadoor voor 1 dag brengen wij €425,- excl. de geldende BTW en inclusief materiaal in rekening. Deze prijs is dus inclusief gips, voorstrijk en eventueel hoekbeschermers. 

Voor het inplannen van een stukadoor voor een dag moeten wij dit minimaal 1 week van te voren weten, zodat we er zeker van kunnen zijn dat wij een stukadoor beschikbaar hebben. Heeft u eerder een stukadoor nodig, dan kunnen wij uiteraard altijd kijken of dit binnen onze planning lukt.

vraag naar de mogelijkheden