Dit zeggen onze klanten over onze prijs-kwaliteit verhouding

google reviews stucstunter
bekijk alle Google reviews

Goedkope stukadoor

Zoals bij vele aspecten van verbouwingen en klussen die in de woning moeten gebeuren, ligt het gevaar altijd op de loer het werk van een stukadoor te onderschatten. Men denkt al gauw zelf de klus wel even te kunnen klaren en zo met een beetje moeite een hoop kosten te besparen. Vaak levert dit echter een teleurstellend resultaat op en kunnen de daadwerkelijke kosten toch aardig op lopen. Dit levert een hoop frustraties op en in sommige gevallen moet alsnog een stukadoor worden ingeschakeld. Het opzoek gaan naar een goedkope stukadoor is dan in de meeste gevallen ook niet de juiste oplossing. Vaak laat de kwaliteit te wensen over en is het gezegde goedkoop is duurkoop van toepassing. En dat terwijl u het inschakelen van een vakman voor de prijs echt niet hoeft te laten! De oplossing is een betrouwbare, goedkope stukadoor die vakwerk levert en de kosten laag weet te houden door gebruik te maken van moderne en vertrouwde technieken. En die oplossing vindt u met een goedkope stukadoor van  STUCSTUNTER.nl . Zo bespaart u dus tijd en geld, en hoeft u geen professionele apparatuur aan te schaffen of te huren.

neem contact op

Prijs-Kwaliteit

Uiteraard klinkt een goedkope stukadoor goed in de oren, maar hoe weet u zeker dat u ook waar voor uw geld krijgt? Door gebruik te maken van de diensten van  STUCSTUNTER.nl  verzekert u zich van de beste prijs kwaliteit verhouding. Een veel gemaakte fout bij het verbouwen of opknappen van een woning is dat men veelal alleen naar de kosten kijkt. Maar door de kosten zo laag mogelijk te houden bespaart u vaak op de verkeerde zaken. De stukadoors van STUCSTUNTER.nl  werken met de meest efficiënte gereedschappen en machines, en met hoogwaardige materialen. Zo wordt uw klus snel opgeleverd, blijven de kosten laag, en gaat de afwerking van uw ruimte zeer lang mee. Zo hoeft u dus niet na een paar jaar weer opnieuw kosten te maken.

Communicatie & Planning

Bij  STUCSTUNTER.nl doen we de klus graag in één keer goed. Als u zoekt naar een goedkope stukadoor is het natuurlijk belangrijk dat er efficiënt gewerkt wordt. Daarom starten we met een helder gesprek over uw wensen en de verschillende mogelijkheden en bijkomende kosten die daarop aansluiten. Vervolgens maken we een planning die aansluit op eventuele verdere onderdelen van uw verbouwing zodat u zeker weet dat alles met de juiste timing en in de juiste volgorde gebeurt. Onze heldere communicatie zorgt ervoor dat u zich ook met het inhuren van een goedkope stukadoor verzekert van een zorgeloze ervaring en perfect opgeleverd stucwerk.

Afbouwkeur keurmerk

Uiteraard wilt u zich ervan verzekeren dat u naast een goedkope stukadoor ook vooral een goede en professionele stukadoor in huis haalt. Zodat uw klus, of het nu gaat om stucwerk, dunpleister, beton cire afwerking of latex verf spuiten, altijd voor de best mogelijke prijs het best mogelijke resultaat oplevert. Om u hiervan te verzekeren kunt u vertrouwen op het Afbouwkeur keurmerk. Het Afbouwkeur keurmerk is het keurmerk dat binnen de afbouwbranche garant staat voor zekerheid op het gebied van offertes en facturen, maar ook voor het vakmanschap van onze goedkope stukadoors! Doordat  STUCSTUNTER.nl  trotse eigenaar is van het afbouwkeur certificaat, weet u zich verzekert van duidelijkheid op het gebied van advies en communicatie, vakmanschap dat voldoet aan de laatste veiligheidsvoorschriften, en heldere regelingen op het gebied van meerwerk en eventuele klachten. Zo gaat u niet alleen maar met een goedkope stukadoor in zee, maar met een goedkope stukadoor die voldoet aan al uw verwachtingen.

Dus twijfelt u nog of u een goedkope stukadoor moet inhuren voor uw stucwerk of andere afbouwklus? Bent u best handig en heeft u wel vaker een muurtje onder handen genomen? Laat de goedkope stukadoors van  STUCSTUNTER.nl  u overtuigen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, en de stukadoors van  STUCSTUNTER.nl  leveren gegarandeerd vakwerk van de hoogste kwaliteit.

Tips voor het vinden van de juiste stukadoor

De titel zegt het eigenlijk al de JUISTE stukadoor! Een stukadoor kan zichzelf kenmerken in verschillende eigenschappen hieronder wat voorbeelden:

-kwaliteit

-prijs

-snelheid

-communicatie

-flexibiliteit

Hieronder gaan we bovenstaande onderwerpen uitvoerig bespreken zodat, u weet welke stukadoor het beste bij uw project past!

Kwaliteit, nou dit is natuurlijk heel simpel welke kwaliteit verwacht u van uw stukadoor? Omdat voor de ene klant de lat hoger ligt dan de andere en de ene stukadoor de andere niet is kan dit soms voor veel verwarring zorgen tussen partijen. De prijs die u betaald voor uw stucwerk zegt vaak veel over de kwaliteit dus een extreem lage prijs kenmerkt zich vaak door een lage kwaliteit en vice versa! Dus lees u zelf van tevoren goed in omdat prijzen kunnen variëren van 8,00 tot soms wel 30,00 euro per vierkante meter! Kies altijd een partij die ongeveer in het midden valt en vraag naar referenties zoals eerder afgeronde projecten of kijk naar het aantal reviews die het bedrijf heeft.

Prijs, niemand wilt te veel betalen, vooral niet voor slecht afgeleverd werk! Zorg ervoor dat u de mogelijkheid heeft om verschillende offertes te vergelijken en daaruit een duidelijk beeld te creëren wat een reële offerte is. Hoe hoger de kwaliteit is hoe langer een stukadoor bezig is om aan zijn vierkante meters per dag te komen dus vertaald dit zich logischerwijs terug in de prijs van de totaalprijs. Sommige stukadoors rekenen een all-in prijs waar andere stukadoors alles per handeling apart specificeren in een offerte. Deel daarom altijd een de totaalprijs door het aantal vierkante meters zodat, u een duidelijk overzicht heeft van de prijs per vierkante meter.

Snelheid, hoe sneller een stukadoor werkt hoe meer hij verdient! Dus hoe weet u hoeveel hij kan doen zonder de kwaliteit te verwaarlozen? Een goede stukadoor kan bij normale omstandigheden ongeveer 25 vierkante meter per dag smeren in zijn eentje. Heeft u een project van 100 m2 is hij dus 4 dagen bezig. Werken ze met zijn 2en dan halveert dit uiteraard. Het is echter niet aan te raden om zo veel mogelijk stukadoors in uw woning te hebben zodat, uw project sneller verloopt. Stukadoren is een ambacht en overzicht houden is 1 van de belangrijkste factoren om de kwaliteit te blijven waarborgen!

Communicatie, vanaf de offerte aanvraag tot de factuur wilt u graag precies weten waar u aan toe bent. Dus een stukadoor kan vaak in het begin van alles beloven om een project binnen te halen maar, dit moet hij ook nog waar kunnen maken. Als u een vraag heeft tijdens een project wilt u natuurlijk ook tijdig antwoord hebben zodat, u dit een soepele planning kunt aanhouden en rustig kunt slapen. Een goed planning valt of staat bij communicatie en overleg vanuit alle partijen en u bent hierin de tussenschakel. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een stukadoor uitloopt of dat  hij eerder klaar is dan wilt u als klant hiervan tijdig op de hoogte worden gebracht!

Flexibiliteit, omdat geen enkele verbouwing hetzelfde is kunt u een op de ene dag een prachtige planning hebben om deze de volgende dag weer in de prullenbak te kunnen gooien. Als u afspraken heeft gemaakt met een goede partij en de aannemer loopt bijvoorbeeld een paar dagen uit wilt u natuurlijk wel dat uw stukadoor evengoed een paar dagen nog later kan beginnen. Een zzp’er zal hier altijd meer moeite mee hebben dan een gerenommeerd bedrijf met meerdere mensen. Dus het laatste wat u wilt horen is dat uw stukadoor ineens geen tijd meer heeft omdat, uw planning niet meer is zoals die oorspronkelijk bedoelt was. Want last minute vakmensen vinden zorgt voor veel stress en komt u vaak duurder uit of wordt de kwaliteit van het werk vaak vergeten.

Dus welke van de bovenstaande waarden vindt u belangrijk voor uw verbouwing?