Foto 18 01 2021 11 07 07

Offerte platform vs officieel stukadoorsbedrijf

Wanneer u op zoek bent naar het juiste stukadoorsbedrijf dat u kan helpen met een professionele afwerking van de wanden, vloeren en plafonds in uw woning kunt u online op verschillende manieren op zoek gaan naar de juiste match. Het kan ontzettend moeilijk zijn de keuze te maken op basis van websites, veel gemakkelijker is het te werken met een officieel stukadoorsbedrijf dat u al kent of die u aanbevolen is door een bekende. Een van de problemen die u als opdrachtgever heeft met het online zoeken is dat u wellicht niet over voldoende informatie en kennis beschikt om in te kunnen schatten wat een redelijke offerte zou zijn voor de klus die u wilt laten uitvoeren door een officieel stukadoorsbedrijf. Zo kan het zomaar gebeuren dat u, bijvoorbeeld door een tip van een bekende, terecht komt op een offerte platform of iets soortgelijks. Handig, op het eerste gezicht, want u plaatst uw klus op zo’n platform en binnen enkele uren heeft u een aantal offertes in de bus. U kijkt de offertes door en u kunt ze zo gemakkelijk en snel vergelijken.

neem contact op

De echte kosten van een stukadoors offerte platform

Ondanks het schijnbare gemak waarmee u zo een goedkope, dure of gemiddelde klusjesman kunt vinden die uw klus aanneemt, zegt het zoeken naar een uitvoerder voor uw klus via een platform als werkspot u niets over de vraag of u uiteindelijk een redelijke prijs zult betalen voor uw klus. Voor de uitvoerder zowel als voor u heeft het werken met een offerte platform in plaats van het direct werken met een officieel en erkend stukadoorsbedrijf het overduidelijke nadeel dat het platform ook geld dient te verdienen aan uw klus, terwijl zij geen daadwerkelijke waarde toevoegen. Het geld dat wordt verdient aan uw klus moet natuurlijk ergens betaald worden.

Het kiezen voor een officieel stukadoorsbedrijf in plaats van het werken via een stukadoors offerte platform heeft duidelijke voordelen. Door te kiezen voor een officieel stukadoorsbedrijf verzekert u zich van gecertificeerde vakmensen. Een officieel stukadoorsbedrijf richt zich puur en alleen op het verzorgen van een zo goed mogelijke ervaring en het gewenste eindresultaat voor uw klus en brengt daar de daadwerkelijke kosten voor in rekening. Zo weet u dat u de juiste prijs betaalt en, goedkoop staat immers maar zelden garant voor kwaliteit, dat u niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

Dit in tegenstelling tot een stukadoors offerte platform, dat door hoge percentages of tarieven te rekenen zorgt voor een klimaat waarin allerhande klussers enkel nog kunnen concurreren op prijs. Hierdoor ontstaat een steeds verder uitgehold business model voor de uitvoerder van de klus. Hij zal steeds minder voor zijn klus vragen om zich zo te verzekeren van een aantal klussen dat hij nodig heeft om zijn bedrijf draaiende te kunnen houden. Maar de volgende uitvoerder zal hetzelfde denken. Laat ik mijn prijs maar even laten zakken, dan krijg ik wellicht een klus. Tegelijkertijd zullen deze werklui dus meer klussen uit moeten voeren om uit de kosten te kunnen komen, terwijl zo’n platform blijft verdienen aan het tegen elkaar uitspelen van deze uitvoerders. Het logische resultaat is dat een klus waarvan u denkt een goedkope offerte gescoord te hebben, voor de uitvoerder eigenlijk te weinig oplevert, waardoor hij er weinig tijd aan kan besteden en het liefst snel en goedkoop weer uw deur uit stapt, op naar de volgende klus.

 

Kies voor een officieel stukadoorsbedrijf

Door te kiezen voor een officieel stukadoorsbedrijf in plaats van een offerte platform verzekert u niet alleen uzelf van een betere ervaring en een garantie op het gewenste resultaat. Uiteindelijk steunt u ook de vakmensen ermee die zich verenigen in officiële stukadoorsbedrijven en draagt u eraan bij dat er een eerlijke prijs wordt betaald, en een eerlijk loon wordt verdiend voor het afgeleverde werk.

neem contact op voor een vrijblijvende offerte
stukadoorsbedrijf