Start een burencollectief en profiteer van extra voordeel!

Bij STUCSTUNTER.nl staat klanttevredenheid voorop! We gaan verder dan alleen het realiseren van jouw droomwoning; we doen ons werk met uiterste precisie en tegen de scherpst mogelijke prijs. En hoe doen we dat? Met onze fantastische burenkorting!

Wij geloven namelijk dat samenwerking de sleutel is tot het maximaliseren van inkoopkracht. Daarom moedigen we onze klanten aan om samen met hun buren een burencollectief te vormen. Zo kan iedereen profiteren van nóg meer voordeel!

Logo CIP met registered partner 2
plus symbol button
stucstunter logo

Collectief Inkoop Platform

Wil jij moeiteloos én voordelig jouw complete woning laten afwerken? Dan is het starten van een burencollectief via het Collectief Inkoop Platform een slimme zet. Deze experts verbinden burencollectieven met specialisten op het gebied van woningafwerking. En het mooiste is: het is helemaal gratis, zonder enige aankoopverplichting, en met volledige vrijheid in de keuze van woningafwerking!

Bij Collectief Inkoop Platform begrijpen ze dat jouw persoonlijke smaak en kwaliteit van het grootste belang zijn voor het verwezenlijken van jouw droomwoning. Daarom staan jouw wensen centraal bij het selecteren van leveranciers, die voldoen aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Of het nu gaat om keukens, dakkapellen, huisbeveiliging, muurafwerking, vloerafwerking, waterontharders, zonwering en nog veel meer, zij regelen het voor jou!

En het wordt nog beter: door gezamenlijk in te kopen, profiteren jij en je buren van nóg scherpere prijzen dan wanneer jullie individueel offertes zouden aanvragen.

Stucstunter is trotse partner van Collectief Inkoop Platform

Wij zijn trots op onze samenwerking met Collectief Inkoop Platform en de mogelijkheid om droomwoningen voor onze klanten te realiseren. Samen bieden we de beste service en maken we jouw droomwoning werkelijkheid met onze gecombineerde expertise en de kracht van samenwerking. Doe mee en profiteer direct van het voordeel en de services van Collectief Inkoop Platform.

Start zelf een burencollectief of sluit je aan!

Bezoek www.collectiefinkoopplatform.nl voor meer informatie en check of er voor jouw nieuwbouwproject een burencollectief actief is. Is er nog geen burencollectief actief, dan kun je op www.collectiefinkoopplatform.nl/aanmeldpaginastucstunter jouw burencollectief starten. Als starter ontvang je een wooncheque naar keuze ter waarde van €250! * Grijp deze kans en maak je droomwoning werkelijkheid.

* Kijk voor de voorwaarden op www.collectiefinkoopplatform.nl/actie.

download de brochure