eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

STUKADOOR ZAANDAM

Strakke wanden & plafonds met dunpleister of traditioneel stucwerk

bereken hier direct uw prijs

Een stucadoor in Zaandam regel je via STUCSTUNTER.nl

Heb je een woning in Zaandam en omstreken en wil je die vakkundig, snel én goedkoop laten stucen? Dan ben je bij STUCSTUNTER.nl aan het juiste adres.
Bij STUCSTUNTER.nl zie je online in bijna één oogopslag wat de kosten zijn voor het stucadoren van een woning in Zaandam. Het werkt heel eenvoudig. Je selecteert in offerte calculator in of de woning nieuwbouw of ouder dan 2 jaar is en voert daarna het aantal vierkante meter in dat gestuct moet worden. Daarna kunnen wij direct de juiste prijs voor je berekenen.

Je hoeft niet, zoals bij andere stukadoorsbedrijven, wekenlang op een offerte te wachten. Dat is waar wij ons echt in onderscheiden. Bij ons ontvang je al direct een vrijblijvende offerte voor bijvoorbeeld dunpleister in een nieuwbouwwoning, traditioneel stucwerk voor woniningen ouder dan 2 jaar of beton cire op de wand of op de vloer. STUCSTUNTER.nl werkt met tarieven die vastliggen en die daarmee transparant voor jou als klant zijn. Geen verrassingen of bijkomende kosten achteraf. Duidelijker kan het toch niet? STUCSTUNTER.nl heeft ook nog eens de beste prijs-kwaliteit verhouding van Nederland.

stukadoor

Het beste adres voor al je stucwerk

Wil je glad stucwerk in je woning door een stukadoorsbedrijf uit Zaandam laten aanbrengen? Of heb je je keuken laten renoveren en moeten de beschadigingen worden bijgewerkt? Onze stukadoors uit Zaandam maken alles weer perfect voor je in orde. Of het nu gaat op het stucen van een nieuw plafond, het stucen van complete muren, renovatie of het aanbrengen van sierlijsten of ornamenten, wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden snel, vakkundig, goedkoop en naar volle tevredenheid worden uitgevoerd door een stucadoor uit Zaandam. Voor jouw klus worden alleen kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. STUCSTUNTER.nl is ook gespecialiseerd in bijzondere vormen van stukwerk zoals Beton Ciré voor wanden & vloeren. Via STUCSTUNTER.nl ben je altijd verzekerd van vakwerk.

gratis vrijblijvend advies

Geen lange wachttijden

Bij andere stucadoorsbedrijven krijg je dan ook nog vaak te horen dat de wachttijd wel eens een paar maanden bedraagt. Dat is niet waar je als consument op zit te wachten. Je wilt een stukadoorsbedrijf uit Zaandam inschakelen, direct inzicht in de kosten hebben en zo spoedig mogelijk de opdracht tot stuken verstrekken. Gelukkig wordt je bij STUCSTUNTER.nl vakkundig, snel en heel efficiënt geholpen.

Vast team in regio Zaandam

Nadat je de offerte binnen één werkdag hebt ontvangen en hiermee akkoord bent gegaan, gaan onze stucadoors op de gewenste startdatum bij jou aan de slag. Het vaste team in de regio Zaandam bestaat uit intern door ons opgeleide stucadoors. Door dit concept, een vast team met een uitvoerder, kunnen we nauw contact met jou als klant houden. Jouw werkzaamheden, uitgevoerd door een stucadoorsbedrijf uit Zaandam, houden we nauwlettend in de gaten en bewaken de kwaliteit. Bovendien zijn we erg flexibel waardoor we snel kunnen schakelen.

Afspraak is afspraak

Net zoals wij ons bij STUCSTUNTER.nl aan de geoffreerde prijzen houden, houden we ons ook altijd aan een afgesproken deadline. Een deadline is een deadline. Zo weet je zeker dat het enige waar wij “gladjes” in zijn is natuurlijk de onberispelijke afwerking van wanden en plafonds.
Als klant weet je altijd waar je bij STUCSTUNTER.nl aan toe bent en kun je altijd vertrouwen op ons.

Hoge klanttevredenheid

Klanten zijn erg tevreden over STUCSTUNTER.nl. Dat blijkt uit de meer dan 150 echte 5 sterren reviews van onze klanten.

Een ervan is de volgende:

“Normaal zal ik nooit een recensie schrijven maar een uitzondering voor de jongens van Stucstunter maak ik graag. Ons hele huis is gestuct en er is vakwerk geleverd tegen een mooie prijs. Hun service was verbluffend goed. Stucstunter denkt echt actief mee, waardoor de kosten zo laag mogelijk werden gehouden. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Door de verhuizing waren er wat kleine beschadigingen ontstaan. Die hebben ze zonder extra kosten voor ons gerepareerd. Wij gaan weer voor een volgende klus zeker van Stucstunter gebruik maken”.

Kosten stucadoor Zaandam

Bij Stucstunter in Zaandam bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor een goedkope prijs. Wij bieden een hoogwaardige service en onze stukadoors werken vakkundig en snel. Zo kunnen zij al binnen een week de wanden van uw woning stucen. Van tevoren spreken wij een prijs met u af. Er is geen sprake van extra kosten. Wij werken met een vaste prijsgarantie.

Wanneer u een stukadoor wilt inhuren moet u rekening houden met het btw-tarief. Voor woningen die ouder zijn dan twee jaar geldt een 9%-tarief. Dit geldt voor klussen zoals stukadoren, isolatie en schilderen. Wilt u gebruik maken van andersoortige klussen, dan geldt er een 21%-tarief. MOcht u hier meer over willen weten, raadpleeg dan even de website van de Belastingdienst.

Wij begrijpen dat u graag wilt weten hoeveel het stucwerk voor uw woning gaat kosten. Op onze website kunt u daarom alvast een prijs berekenen. Door te kiezen voor het pakket wat het beste bij u past en hier invoeren van het benodigde aantal m2, bepalen wij een prijs. Heeft u nog vragen? Dan kunt ons even bellen of een e-mail sturen.

bereken direct online uw prijs
stukadoor

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

dunpleister

Strak & glad eindresultaat

checked  Droog en overschilderbaar na 24 uur

checked  De nieuwste airless spuit technieken

checked  De beste materialen voor het mooiste resultaat

checked  De perfecte ondergrond voor latex verf spuiten

Als stukadoorsbedrijf en specialist in dunpleister, latex verf spuiten, beton ciré & traditioneel stucwerk zijn veel al werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland. De meeste werkzaamheden voeren wij uit in de plaatsen AmsterdamAmstelveenAlmereDiemenHoornPurmerendVolendamZaandam en Weesp.