STUKADOOR DIEMEN

Strakke wanden & plafonds met dunpleister of traditioneel stucwerk

bereken hier direct uw prijs

Sausklaar stucwerk in omgeving Diemen

Staat uw woning in Diemen en bent u voor het stucen van uw wanden of plafond op zoek naar een stukadoor? Dan kunnen wij u helpen! Stucstunter is een ervaren stukadoorsbedrijf en verzorgt vakkundig en snel het stucwerk in uw woning. Door onze ruime ervaring bent u bij ons verzekerd van een nette en gladde afwerking. Door de wanden van een ruimte te stucen ziet deze er weer uit als nieuw. Naast stucen bieden wij ook andere diensten aan zoals het aanbrengen van sierlijsten of het spuiten van latex.

Wij zijn uw stukadoor in Diemen en leveren stucwerk snel, strak en schoon.

Hoge kwaliteit stucwerk

Stucstunter staat voor een nette en gladde afwerking van uw muren of plafond. Wij begrijpen dat oneffenheden onwenselijk zijn, u moet er immers elke dag tegenaan  kijken! Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en dit staat bij ons dan ook voorop. Bij Stucstunter bent u verzekerd van professioneel en kwalitatief stucwerk.

Wij hebben een traditionele werkwijze en gaan vakkundig en snel te werk. Wij gebruiken enkel materialen van hoge kwaliteit. Ook wanneer er sprake is van ongelijke vlakken zorgen wij voor een nette afwerking van het stucwerk. Hierdoor kunnen de muren en plafonds weer jaren mee. 

stukadoor

Ervaren stukadoorsbedrijf Diemen

Bent u onlangs verhuisd naar Diemen? Of woont u hier al langer en wilt uw een ruimte verbouwen? In welke situatie u zich ook bevindt, wij kunnen u helpen met het stucwerk. Of dit nu in de woon-, slaap- badkamer, keuken of buitenruimte is.

Onze stukadoors in Diemen zijn vakkundig en snel. Zo kan uw gehele woning binnen een week helemaal gepleisterd of met latex gespoten en gerold zijn. Of het nu gaat om één ruimte of de hele woning, wij zijn u van dienst! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van stucwerk. Onderaan deze pagina vindt u hierover meer informatie.

gratis vrijblijvend advies

Plafond stucen

Het stucen van muren is zeer gebruikelijk maar ook het plafond kan gestuct worden. Voor het creëren van een frisse en nette uitstraling van een ruimte is dit net zo belangrijk. Het plafond is immers een belangrijk en opvallend onderdeel van het huis en bepalend voor de sfeer. Bij Stucstunter zorgen wij ervoor dat uw plafond er glad uitziet en netjes wordt afgewerkt.

Naast het stucen van het plafond kunt u ons ook inschakelen voor decoratief stucwerk. Wanneer u van een luxe uitstraling houdt, is dit een goede optie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor sierlijsten aan het plafond. Wij kunnen deze voor u aanbrengen en afwerken. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het voor u in orde!

Badkamer stucen

Is de badkamer in uw huis in Diemen toe aan een renovatie? Wij helpen u met het stucen van de muren en het plafond zodat het er weer fris en hygiënisch uitziet. Nergens is hygiëne zo belangrijk als in de badkamer. Voor het stucwerk van deze ruimte zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan de badkamer worden gestuct met Tadelakt, Beton Cire, Terrastone of Microbeton.

Vroeger werd in de badkamer vaak gekozen voor betegeling van de wanden. Tegenwoordig is het populair om alle muren en het plafond te stucen. Dit geeft een rustige uitstraling en is ook nog eens heel hygiënisch. Zo heeft u bijvoorbeeld geen last van schimmel in de naden tussen de tegels. Daarnaast kan met stucwerk een origineel patroon wordt gecreëerd. Zo wordt de badkamer een van de fijnste ruimtes in het huis! Bij Stucstunter letten wij erop dat het stucmortel is bestand tegen vocht en verzorgen wij voor u een geheel nieuwe look in de badkamer.

Keuken stucen

Wilt u blijven wonen in uw huidige woning maar ook graag een nieuwe keuken? Stucstunter kan u hierbij helpen! Of u de keuken nu gaat renoveren of een geheel nieuwe keuken wilt plaatsen, mooi stucwerk is in beide situaties van belang. Daarnaast is er een kans dat leidingen moeten worden verlegd of dat er een muur wordt doorbroken. Dit vraagt om net afgewerkt stucwerk.

Stucstunter zorgt dat alles netjes wordt gestuct en de keuken weer jaren mee kan. Wij willen u adviseren om bij een nieuwe keuken eerst de keukenmuren te stucen en daarna pas de keuken te plaatsen. Zo voorkomt u dat vrijkomend vocht in de keukenkastjes trekt en weet u zeker dat de muren recht zijn. 

Kosten stucadoor Diemen

Benieuwd naar de kosten van een stukadoor? Bij Stucstunter in Diemen leveren wij goede service en kwaliteit voor een relatief lage prijs. Onze ervaren stukadoors werken snel en vakkundig en kunnen binnen korte tijd de wanden van uw woning pleisteren. Wij bespreken de prijs met u vooraf. Er zijn geen bijkomende kosten en u heeft dus een vaste prijsgarantie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor specifieke klussen aan huizen die ouder zijn dan twee jaar geldt sinds 2019 een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stukadoren, schilderen en isolatie. De werkzaamheden die hier niet onder vallen zoals het plaatsen van gipswanden of het leggen van vloeren, zijn belast met een tarief van 21%. Kijk voor meer informatie hierover even op de website van de Belastingdienst.

Wilt u graag weten hoeveel het stucwerk gaat kosten? Kijk dan even op onze website voor het berekenen van een offerte. Door een pakket te kiezen wat bij u past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct wilt hebben, kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

bereken direct online uw prijs
stukadoor

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

dunpleister

Strak & glad eindresultaat

checked  Droog en overschilderbaar na 24 uur

checked  De nieuwste airless spuit technieken

checked  De beste materialen voor het mooiste resultaat

checked  De perfecte ondergrond voor latex verf spuiten

Gipsplaten stucen

Wilt u uw woning in Diemen graag verbouwen zodat er meer ruimte ontstaat? Of wilt u juist twee kamers maken van één ruimte? Dan kan het zijn dat er een nieuw tussenschot moet worden geplaatst. Om dit er netjes uit te laten zien kunnen wij deze platen voor u stucen. Hierbij heeft u de keuze om alleen de naden van de platen te dichten of de hele plaat te voorzien van een laag stucwerk.

De laatste optie geeft het mooiste resultaat omdat het dan één geheel vormt. Wanneer enkel de naden worden gedicht, kunnen deze nog zichtbaar zijn bij bepaalde lichtinval. Dit is afhankelijk van uw woonsituatie.

Stukadoor opleiding

Wilt u graag stukadoor worden en voor ons komen werken? Dan is de stukadoorsopleiding misschien wel wat voor u. In deze opleiding leert u alle kneepjes van het stukadoorsvak en wordt u opgeleid tot vakkundig stukadoor. U leert op verschillende manieren een wand of plafond netjes afwerken en kan daarna meteen aan de slag.

De praktijkopleiding voor stukadoors wordt aangeboden op het MBO. Daarnaast is het ook mogelijk om een stukadoorscursus te volgen. Dit kan in de omgeving van Diemen of vanuit huis. Er is in Nederland momenteel een tekort aan stukadoors dus als stukadoor vindt u binnen de kortste keren werk.

Stucwerk repareren Diemen

Naast het stucen van muren en plafonds kunnen wij ook stucwerk repareren. Door de jaren heen kunnen muren en plafonds in een ruimte beschadigen. Dit zijn vaak scheuren of barsten maar kunnen ook schroefgaten zijn. Daarnaast kunnen meubels beschadigingen veroorzaken. Wij kunnen deze beschadigingen in het stucwerk voor u repareren en vullen de scheuren, barsten of gaten op. Dit doen wij met gebruik van vulmiddelen in poedervorm of elastische en harde materialen. Na het repareren van het stucwerk ziet u woning in Diemen er weer uit als nieuw.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

1300m2 gipsplaten sausklaar in Diemen

Vaak zijn we te vinden bij mensen in huis, maar voor een grote klus deinzen wij ook niet terug! Volgende week beginnen we aan een groot project in Diemen met 18 bedrijfsunits. Hier zullen we maar liefst 1300m2 gipsplaten sausklaar afwerken. Het beloven geweldige werkruimtes te worden, die verdienen natuurlijk alleen de beste afwerking.

Projectontwikkelaar, pandeigenaar of ondernemer? Laat uw locatie strak afwerken door de experts van Stucstunter. Ook in Diemen lenen ze u graag een hand. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of ontdek alle mogelijkheden in Diemen door contact met ons op te nemen.

Mooie afwerking in Diemen met beton-ciré 

Beton-ciré is altijd een goede keus, of het nu in de badkamer, toilet of op de vloer is! Op dit project in Landsmeer hebben we twee ruimtes met dit prachtige product af mogen werken! Zo konden we onder andere het toilet voorzien van een grijze muur, prachtig met het wit en zwart dat terugkwam in de inrichting. 

Wilt u ook een ruimte laten afwerken met beton-ciré? Dan staan onze professionals in de buurt van Diemen voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in Diemen.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Grote verschillen na één dagje stukadoren in Diemen

Ook deze badkamer mochten we afgelopen maand onder handen nemen. Hier hebben wij opnieuw gestukadoord zodat er later beton-cire pro overheen kan. Op deze voor- en na-foto is duidelijk te zien wat een verschil er gemaakt kan worden na één dagje stukadoren.

Is uw badkamer ook toe aan zo’n prachtige opknapbeurt? Neem dan snel contact met ons op of vraag een offerte aan. Ook in uw situatie kunnen er al grote stappen gezet worden in slechts één dag.

Dubbele platte plinten in Diemen

In Diemen gingen onze experts deze maand aan de slag met een mooi project. Zij plaatsten een dubbele platte plint op het plafond van deze woonkamer. Vervolgens is alles gespoten in maar liefst drie verschillende kleuren! Het prachtige resultaat leverde een unieke sfeer en een tevreden klant op.

Wilt u ook zo’n unieke plint op uw plafond? Onze experts in Diemen staan ook voor u klaar. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. 

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Stijlvol stukadoorswerk in Diemen

Ook in Diemen mochten we weer aan de slag. Hier hebben we voor een klant een volledige woning mogen stukadoren. Vervolgens hebben we het hele huis ook nog eens gespoten met latex in twee verschillende kleuren. In combinatie met een stijlvolle inrichting maakt u van uw huis gemakkelijk een droomwoning!

Onze stukadoors in Diemen staan ook voor u klaar. Wilt u uw huis ook voorzien van zo’n stijlvolle afwerking? Neem dan contact met ons op  of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Mooie badkamer gestukadoord in Diemen 

In Diemen mochten we deze week aan de slag in een bijzondere badkamer. Deze klant wilde namelijk graag een badkamer op de zolderverdieping. Nadat onze experts het stucwerk hadden afgerond toverden de klant de zolder om tot een stijlvolle, moderne badkamer. 

Onze vakmannen pakken elke uitdaging met beide handen aan. Neem contact op met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Beton Cire in badkamer Diemen

Ook in de regio Diemen waren we afgelopen november weer actief. Zo hebben we deze badkamer voorzien van een mooie laag beton-ciré in de kleur Sahara. U ziet het niet, maar de oude tegels zijn niet eens verwijderd! Beton-ciré kan in veel gevallen namelijk gewoon over de tegels heen aangebracht worden. Het resultaat? Een stoere, moderne badkamer.

Wilt u ook zo’n prachtige afwerking in uw badkamer? Dat kan! Neem snel contact op met onze vakmannen in Diemen of vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor u het weet geniet u ook van een prachtige nieuwe badkamer.

Volledige badkamerrenovatie in regio Diemen

Onze vakmannen hadden afgelopen maand een grote klus in Driehuis: een complete woning moest gerenoveerd worden. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. Hier ziet u de afgewerkte badkamer, die van 2 centimeter stucwerk werd voorzien. Daarnaast hebben we de benedenverdieping voorzien van een platte plint. 

Wilt u ook zo’n complete upgrade van uw badkamer? Neem dan snel contact op  of vraag een vrijblijvende offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden bij u thuis.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Als stukadoorsbedrijf en specialist in dunpleister, latex verf spuiten, beton ciré & traditioneel stucwerk zijn veel al werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland. De meeste werkzaamheden voeren wij uit in de plaatsen AmsterdamAmstelveenAlmereDiemenHoornPurmerendVolendamZaandam en Weesp.