DSCF2361 2

Maak uw toilet stijlvol af met Beton Ciré

Beton Cire is een type betonstuc dat de laatste jaren enorm populair geworden is voor het gebruik in allerlei typen projecten. Wellicht heeft u wel al eens een wand of vloer staan bewonderen zonder dat u wist dat dat nou Beton Cire was. De herkenbare en stoere look die Beton Cire geeft maakt van elke ruimte, ook uw toilet, een ware eyecatcher. Deze van origine Franse methode van afwerking geeft elke muur of vloer een authentieke en opvallende uitstraling. Een afwerking met Beton Cire is geschikt voor elke stijl interieur, of u nou een moderne of meer klassieke inrichting op het oog heeft. Beton Cire is met haar unieke uitstraling en verkrijgbaarheid in vele verschillende kleuren de ideale manier om uw toilet net dat extra karakter te geven die elke ruimte in uw woning verdient.

Wat maakt Beton Ciré zo geschikt voor het toilet?

Beton Cire is met name zeer populair geworden de laatste jaren door de opvallende en stoere uitstraling en de veelzijdige toepasbaarheid in elk interieur. Maar naast de visuele meerwaarde die de betonlook van Beton Cire aan uw wand of vloer geeft, heeft Beton Cire ook andere eigenschappen die het tot een bijzonder geschikte manier van afwerking maken van vrijwel alle typen ruimtes in uw woning, van slaapkamer tot toilet. Vaak is het zo dat u bij de inrichting van uw woning een keuze moet maken die ergens hangt tussen wat u mooi vindt en wat praktisch is en lang mee gaat. Bij Beton Cire is dit echter niet het geval. Beton Cire is een volledig waterdichte afwerking, waardoor het ook uitermate geschikt is voor zogenaamde natte ruimtes zoals uw toilet. Door de waterdichtheid en het feit dat de afwerking met Beton Cire een naadloos resultaat oplevert, is vocht geen enkel probleem en kunt u uw toilet moeiteloos hygiënisch schoon houden. Daarnaast levert Beton Cire een afwerking die zeer slijtvast is en geen onderhoud behoeft.

neem contact op

Andere mogelijkheden van Beton Ciré

De bovengenoemde eigenschappen van Beton Cire maken dat het niet alleen uitermate geschikt is voor uw toilet, maar ook voor andere ruimtes in uw woning. Uiteraard zijn de looks, slijtvastheid en het gebrek aan onderhoudskosten reden genoeg om het in elke ruimte van uw woning te willen gebruiken, maar Beton Cire is met name populair in badkamers, keukens en het toilet vanwege de naadloze en waterdichte afwerking die het biedt voor wanden en vloeren, waardoor deze ruimtes moeiteloos hygiënisch schoon gehouden kunnen worden. Perfect dus voor uw toilet! Maar het gebruik van Beton Cire beperkt zich niet tot wanden en vloeren. Zo kunt u bijvoorbeeld het aanrechtblad van uw keuken voorzien van een stoere en functionele nieuwe look door een afwerking met Beton Cire.

Meer weten over Beton Ciré in uw toilet?

Bent u enthousiast geworden en ziet u een prachtige afwerking van uw toilet met Beton Cire al helemaal zitten? Wellicht wilt u wat meer weten over de eindeloze mogelijkheden, de eventuele kosten of heeft u zelf ideeën over hoe u een Beton Cire afwerking zou willen toepassen in een gedeelte van uw woning. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de verschillende manieren waarop wij die in vervulling zouden kunnen laten gaan. We vertellen u graag meer over de uitgebreide ervaring die wij hebben met het werken met Beton Cire in allerlei ruimtes, waaronder het toilet. U kunt altijd gewoon eens contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar meer informatie, of vrijblijvend een offerte aanvragen wanneer al u wat meer gevorderde ideeën hebt over wanden of vloeren in uw woning die u prachtig wilt laten afwerken met Beton Cire.

neem contact op voor een vrijblijvende offerte
beton cire toilet