oxidestuc
oxidestuc

Oxidestuc is een prachtige metallic wandafwerking

Een nieuw trend op stukadoors gebied is Oxidestuc. Oxidestuc is een materiaal op cementbasis met een metaalachtig uiterlijk. Dit materiaal wordt in een laag van 1 tot 2mm aangebracht. Doordat dit product een metallic uitstraling heeft, geeft dit een prachtige maar ook unieke uitstraling aan uw interieur. Andere namen voor Oxidestuc zijn ook wel metalstuc of metallic stucwerk. 

Oxidestuc is geschikt voor badkamer of keuken

Oxidestuc is een perfecte afwerking voor bijvoorbeeld de badkamer, toilet of keuken mede doordat het materiaal waterdicht is. Uiteraard is deze betonstuc ook geschikt voor andere ruimtes binnenshuis.

Hoe werkt Oxidestuc?

Het materiaal wordt aangebracht met een stukadoors spaan. Hierna laten wij het materiaal drogen om het vervolgens goed glad te schuren. Door het schuren reageren de ijzerdeeltjes in het materiaal met de zuurstof in de lucht waardoor het gaat oxideren en van kleur verandert. Nadat dit proces is voltooid werken wij de wand af met een lucht- en waterafstotende coating en kunt u genieten van deze prachtige maar vooral unieke wandafwerking.

Welke kleuren oxidestuc zijn er beschikbaar?

Oxidestuc is beschikbaar in 6 verschillende metaalachtige kleuren. Zilver, goud, brons, koper, roest en messing.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

gratis vrijblijvend advies