badkamer betonlook

Badkamer betonlook

Het kan goed zijn dat u de afgelopen jaren meer dan eens een badkamer of andere ruimte in een woning heeft staan bewonderen vanwege de opvallend stoere betonlook. De afwerking met betonstuc of beton cire geeft de ruimte een moderne en rustieke uitstraling die ondanks het opvallende karakter zeer goed past in zowel de meer klassieke stijlen van inrichting als de meer moderne stijlen van inrichting. Het werken met dergelijke types betonstuc geeft de muren of vloer in uw badkamer, keuken, toilet, slaap- of woonkamer een karakteristieke betonlook en daarmee een opvallende uitstraling. De betonlook geeft uw badkamer een stoer en modern gevoel en aangezien de betonlook toe te passen is in een grote veelzijdigheid aan verschillende kleuren kunt u deze helemaal naar uw eigen smaak toepassen.

neem contact op

Wat zijn de voordelen van een badkamer met betonlook?

Zo’n betonlook in de badkamer is overigens niet alleen maar leuk voor het oog. Naast de opvallende uitstraling zorgt de afwerking met betonstuc voor de nodige bijkomende voordelen. Betonstuc is een combinatie van cement en hars, die ervoor zorgt dat het stucwerk een naadloze en waterdichte afwerking geeft aan de muren of vloeren in uw badkamer. Zo is de vloer of muur die afgewerkt is met betonstuc zeer makkelijk schoon te houden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het effect van water op uw vloer of muur. Door de krachtige combinatie van cement en hars is betonstuc overigens ook nog uitermate slijtvast en hoeft u zich sowieso geen zorgen te maken over het onderhoud van muren of vloeren die voorzien zijn van zo’n prachtige betonlook. Een eigentijdse betonlook voor uw badkamer is dus niet alleen erg mooi, het is ook nog eens zeer praktisch, vergt geen onderhoud en gaat zeer lang mee.

Is de betonlook ook mogelijk voor andere ruimtes?

De voordelen van het stucwerk dat uw badkamer die prachtige betonlook geeft zijn overigens niet alleen maar toepasbaar op de badkamer. Zo’n betonlook is natuurlijk ook uitermate geschikt voor toepassing in andere ruimtes die vaak nat worden of die goed schoongemaakt dienen te worden. Denk hierbij aan de keuken en het toilet. Natuurlijk hoeft u het niet hierbij te laten, want wat dacht u van een slaapkamer met zo’n prachtige betonlook? Of de schouw van uw open haard? Misschien is het aanrechtblad in uw keuken wel aan een opfrisbeurt toe? Met betonstuc verzekert u zich niet alleen maar van een mooie betonlook, maar ook van de kwalitatief hoogwaardige eigenschappen die betonstuc met zich mee brengt: waterdicht en dus goed schoon te houden, geen onderhoud en slijtvast.

Meer weten over een betonlook voor uw badkamer?

Bent u ook wel geïnteresseerd in zo’n prachtige en opvallende betonlook voor uw badkamer of een andere ruimte in uw woning? We kunnen ons voorstellen dat u wellicht meer wilt weten over alle mogelijkheden en voordelen die deze prachtige vorm van stucwerk met zich mee brengt. Misschien heeft u zelf ideeën waarover u het advies van een professionele stukadoor wilt horen, of wilt u zich verder laten inspireren door de vele verschillende projecten waar wij al met betonstuc gewerkt hebben om de prachtige betonlook waar u naar op zoek bent voor elkaar te krijgen. Van badkamer tot keuken en van slaapkamer tot toilet, we vertellen u graag meer over onze ervaringen met betonstuc in verschillende ruimtes. Natuurlijk kunt u altijd even contact met ons opnemen wanneer u met vragen zit, uiteraard zonder verdere verplichtingen. Mocht u al een goed beeld hebben van hoe u betonstuc zou willen laten aanbrengen in uw badkamer of andere ruimte, dan kunt u ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

neem contact op voor een vrijblijvende offerte
20170731 StoneAge 13