beton cire toilet

Betonstuc: prachtige en unieke wand- en vloerafwerking

Betonstuc is een methode van stucwerk op basis van cement en hars die de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen heeft. Het werken met betonstuc levert een prachtige uitstraling die elke muur of vloer in uw woning omtovert in een ware eyecatcher. Wellicht hebt u zelf recent al eens ergens een wand of vloer staan bewonderen die is afgewerkt met betonstuc en bent u daardoor ook enthousiast geworden. De methode van betonstuc is afkomstig uit Frankrijk, daarom zult u ook vaak de Franse benaming Beton Cire tegenkomen. Het werken met betonstuc of beton cire geeft aan elke oppervlakte in uw woning een authentieke en opvallende betonlook, maar tegelijkertijd is de betonstuc zeer goed te combineren met alle stijlen van inrichting, of u nu gaat voor een moderne of meer klassieke inslag. Ook is betonstuc toe te passen in een zeer breed palet aan kleuren. Zo kunnen rustige of meer opvallende effecten behaald kunnen worden waarmee de betonstuc een geschikte afwerking is voor elke ruimte.

neem contact op

Wat zijn de voordelen van betonstuc?

De belangrijkste reden voor het kiezen voor een afwerking met betonstuc is voor de meeste mensen de karakteristieke betonlook die met betonstuc behaald kan worden. De authentieke en rustieke uitstraling valt op en is smaakvol onderdeel van haast elk type interieur. Wat niet iedereen weet is dat betonstuc niet alleen maar visueel zijn voordelen heeft. Naast de gewilde betonlook heeft deze manier van stucwerk namelijk nog een aantal andere grote voordelen die verantwoordelijk zijn voor de enorme groei in populariteit van betonstuc. Aangezien de betonstuc een combinatie is van cement en hars, maakt het de oppervlakte waar het op aangebracht wordt waterdicht en tevens is het naadloos, in tegenstelling tot het werken met bijvoorbeeld tegels in badkamers of keukens. Hierdoor is de betonstuc zeer gemakkelijk en hygiënisch schoon te houden. Het is hierom dat betonstuc vaak toegepast wordt in zogenaamde natte ruimtes. De combinatie van cement en hars zorgt er ook voor dat het stucwerk slijtvast is en zodoende geen onderhoud vergt. Met name voor het gebruik als afwerking van uw vloeren levert dit duidelijke voordelen op.

Wat kan er nog meer met betonstuc?

Deze prettige eigenschappen maken betonstuc niet alleen maar mooi, maar ook zeer praktisch, gemakkelijk in het onderhoud en duurzaam. Het werken met betonstuc beperkt zich dan ook niet tot wanden en vloeren, u kunt bijvoorbeeld ook de schouw van uw open haard een betonlook geven. Daarnaast is ook het aanrechtblad in uw keuken een goed voorbeeld van een toepassing van betonstuc waar de looks en praktische voordelen beide optimaal benut worden. De stuc kan gewoon over uw oude aanrechtblad heen aangebracht worden en is daarmee een makkelijke manier om uw keuken een nieuwe look te geven.

Meer weten over betonstuc?

Bent u enthousiast geworden over de vele visuele en praktische manieren waarop betonstuc een toevoeging kan zijn voor uw woning? Ziet u die nieuwe stoere vloer die ook nog eens slijtvast en waterdicht is wel zitten? Wij vertellen u graag meer over de talrijke ervaringen die wij hebben met het aanbrengen van betonstuc in allerlei projecten. U kunt gewoon eens contact met ons opnemen om meer informatie te verkrijgen. Dan vertellen we u graag uitgebreid over de ervaring die wij hebben met het werken met betonstuc en we laten u graag meer zien van de veelzijdige en prachtige resultaten die we bereikt hebben met het werken met dit bijzondere type stucwerk.

Weet u het al en ziet u uw prachtige nieuwe en praktische Beton Cire vloer al helemaal voor u? Dan kunt u natuurlijk ook altijd direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

neem contact op voor een vrijblijvende offerte
betonstuc