basebeton logo

Gecertificeerd partner van Basebeton

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen van BaseBeton. Dit is een handige kant en klaar betonstuc en geschikt voor zowel wanden als vloeren. Basebeton is leverbaar in 64 verschillende RAL- en NCS kleuren.

lees meer over basebeton
Beton Cire Wanden & Vloeren

NATUURLIJKE BETON CIRÉ KLEUREN VOOR ELK INTERIEUR

Geïnspireerd door de natuur

bekijk onze inspiratie pagina

de voordelen van beton ciré in huis

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Prijs Beton Ciré

Daar waar het stucen van een muur ongeveer tussen de 10 en 20 euro per vierkante meter kost is dit bij betonstuc een ander verhaal. Een vierkante meter bij deze vorm van afwerking al gauw 100 euro. Een normale badkamer heeft al snel een oppervlakte van 20 vierkante meter als de muren, vloer en wanden bij elkaar worden opgeteld. Een beton cire badkamer met deze oppervlakte kost dus al gauw meer dan 2000 euro. Waar zit dit verschil in en waarom is het zo veel duurder dan normaal stucwerk?

Het antwoord hier op is vrij simpel. Er zit namelijk vele malen meer werk in deze afwerking. Daar waar een muur met stucwerk over het algemeen na één keer behandelen helemaal af is, is dit bij betonstuc niet het geval. Wilt u kiezen voor deze afwerking dan zullen er minimaal drie lagen afzonderlijk van elkaar aangebracht moeten worden. Ook de materialen zijn duurder in de aanschaf. U krijgt voor deze duurdere materialen wel een slijtvaste, sterke en waterbestendige muur, vloer of wandafwerking. Ten opzicht van stucwerk verschilt dit enorm. Stucwerk kan makkelijk op verschillende manieren vies worden of kapot gaat. Bij beton cire is dit niet het geval. Het is redelijk stootvast en kan makkelijk worden afgenomen met bijvoorbeeld een doekje en groen zeep.

betonstuc