eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Stukadoor Almere

Strakke wanden & plafonds met dunpleister of traditioneel stucwerk

bereken hier direct uw prijs

Sausklaar stucwerk in omgeving Almere

Op zoek naar een ervaren stukadoor in de omgeving van Almere? Zoek niet verder! Bij Stucstunter kunnen wij u helpen met het stucen van muren en plafonds in verschillende ruimtes. Onze ervaren stukadoors zorgen altijd voor een keurige afwerking en eventuele gerelateerde zaken zoals het aanbrengen van sierlijsten of het spuiten van latex. Als stukadoor weten wij als geen ander hoe belangrijk een gladde en nette afwerking van wanden en plafonds kan zijn.

Hoge kwaliteit stucwerk

Wij werken op traditionele wijze en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, zonder verrassingen achteraf. Wij werken alleen met de beste materialen en onze manier van werken is vakkundig én snel. Zelfs als de muur ongelijk is, kunnen wij er voor zorgen dat deze weer mooi wordt en jaren mee kan. Wij zijn uw stukadoor in Almere en leveren stucwerk snel, strak & schoon.

stukadoor

Ervaren stukadoorsbedrijf Almere

Woont u al enige tijd in Almere en kan uw huis wel een opknapbeurt gebruiken of betrekt u binnenkort een huis in de stad? Dan kan het zijn dat uw huis opnieuw gestuct moet worden. Onze stukadoors in Almere kunnen u hier goed bij helpen en verzorgen het stucen voor verschillende ruimtes. Wij kunnen u van dienst zijn in zowel Almere Stad, Almere Haven, Almere buiten, Almere Hout als Almere Poort.

Binnen een week kunnen wij uw woning pleisteren of het latex spuiten of rollen. Misschien is alleen uw badkamer aan vernieuwing toe of bent u bezig met de verbouwing van de keuken of badkamer. Wij regelen het voor u! Ook voor het repareren van stucwerk kunt u bij ons terecht. In de onderstaande tekst vindt u meer informatie over deze zaken.

gratis vrijblijvend advies

Plafond stucen

Wat betreft stucwerk voor het plafond zijn wij ook beschikbaar. Naast het stucen van muren wilt u natuurlijk ook dat uw plafonds er spic en span uitzien. Het stucen van een plafond is een klus die u niet wilt uitstellen. Het is een belangrijk onderdeel van het huis en is bepalend voor de sfeer. Een lelijk of slecht onderhouden plafond heeft invloed op het interieur. Bij Stucstunter zorgen we voor glad stucwerk en voorzien we plafonds in diverse ruimtes van een mooie afwerking.

Naast het reguliere stucwerk kunnen wij u ook van dienst zijn met decoratief stucwerk. Houdt u van een barokke uitstraling in uw interieur? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor sierlijsten. Wij kunnen deze voor u aanbrengen en afwerken tot een mooi geheel. Op basis van uw wensen stucen wij zoals u dat wilt!

Badkamer stucen

Bent u in principe tevreden met uw huis in Almere maar is uw badkamer aan vervanging toe? Wij kunnen helpen met het stucen van de badkamer. Het stucwerk in de badkamer zorgt voor een hygiënische en frisse uitstraling. Er zijn verschillende soorten stucwerk waarmee de badkamer kan worden gestuct. Zo kan dit met Tadelakt, Beton Cire, Terrastone of Microbeton.

Het in zijn geheel stucen van de badkamer wordt steeds populairder. Steeds minder mensen kiezen voor tegels en vervangen dit door stucwerk. Het is origineel en hygiënisch! In tegenstelling tot betegelen kunnen schimmels door stucwerk zich niet in de voegen nestelen. Ook kunt u met stucwerk unieke patronen creëren in de badkamer. Dit geeft een originele look. Let er wel op dat het stucmortel tegen vocht bestand is. Op aanvraag kunnen wij dit voor u verzorgen.

Keuken stucen

Wanneer u de keuken gaat verbouwen of een nieuwe wilt plaatsen, is het vaak handig om eerst de muren netjes af te werken. Ook moeten er soms leidingen worden verlegd of muren worden doorbroken. Dit brengt vaak een hoop stucwerk met zich mee.

Een keuken stuct u niet alleen voor een mooie afwerking maar dient ook als goede ondergrond. Daarnaast kan een keuken beter worden geplaatst wanneer de muren recht zijn. Het is dan ook aan te raden om eerst de keukenmuren te stucen en dan pas de keuken te plaatsen. Doet u dit niet, dan zal het vocht wat vrijkomt in de keukenkastjes trekken.

Kosten stucadoor Almere

Bij Stucstunter in Almere leveren wij de best mogelijke service en kwaliteit voor een relatief goedkope prijs. Onze stukadoors werken snel en vakkundig en kunnen binnen een week uw muren pleisteren. Vooraf spreken wij een vaste prijs met u af. Geen bijkomende kosten maar een vaste prijsgarantie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor bepaalde klussen aan woningen die ouder zijn dan twee jaar geldt een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals schilderen, stukadoren en isolatie. Voor werkzaamheden die niet onder het stukadoorswerk vallen zoals het plaatsen van gipswanden of het leggen van vloeren, geldt een tarief van 21%. Voor meer informatie hierover kunt u het beste even kijken op de website van de Belastingdienst.

Wilt u berekenen hoeveel het stucwerk gaat kosten? Dan kunt u op onze website een offerte berekenen. Kies een pakket wat bij u past, voer het aantal m2 in dat u gestuct, gepleisterd, gespoten of gesaust wilt hebben en wij zullen u voorzien van een goede prijs.

bereken direct online uw prijs
stukadoor

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

dunpleister

Strak & glad eindresultaat

checked  Droog en overschilderbaar na 24 uur

checked  De nieuwste airless spuit technieken

checked  De beste materialen voor het mooiste resultaat

checked  De perfecte ondergrond voor latex verf spuiten

Gipsplaten stucen

In Almere heeft u de ruimte om huis te verbouwen. Bij een verbouwing kan het voorkomen dat u een tussenschot wilt plaatsen in een ruimte. Hierbij zal u te maken krijgen met gipsplaten. Om deze netjes af te werken kunt u deze gipsplaten stucen. Hierbij kunt u er voor kiezen om alleen de naden te dichten of de hele gipsplaat te voorzien van een laag stucwerk.

Bij die laatste optie krijgt u het meest optimale resultaat en zal het tussenschot meer in het geheel van de ruimte passen. Doet u alleen de naden, dan kunnen deze zichtbaar blijven door bijvoorbeeld een bepaalde lichtinval. Voor het stucen kunt u het beste kiezen voor spackspuiten of sierpleister. Wij kunnen u hierin uiteraard adviseren.

Stukadoor opleiding

Werkt u graag met uw handen en wilt u ook stukadoor worden? Dat kan! Door de stukadoors opleiding te volgen leert u alle kneepjes van het vak en kunt u aan de slag als stukadoor. Zo leert u hoe u op verschillende manieren een wand of plafond er goed uit kunt laten zien, professionele stukadoors technieken en op schaal tekenen.

Op het mbo wordt er een praktijkopleiding aangeboden. Ook is het mogelijk om een cursus te volgen. Dit kan in de omgeving van Almere of vanuit huis. Als stukadoor bent u vrijwel zeker van een baan. In Nederland is er een tekort van 1800 stukadoors, er is dus genoeg werk te vinden!

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Pleisterwerk in Almere

Onze specialisten van Stucstunter in Almere hebben afgelopen maand een appartement van 175 vierkante meter voorzien van pleisterwerk. Pleisterwerk wordt gebruikt om oneffenheden in plafonds en muren weg te werken. Om het vervolgens mooi af te werken hebben wij gebruik gemaakt van airless spuitwerk.

De gehele woning was voorzien van pleisterwerk en airless spuitwerk binnen slechts drie dagen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor stucwerk in uw woning in Almere en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen doen.

Dunpleisteren in Almere

In Almere hebben we onlangs drie appartementen naast elkaar opgeleverd. Deze appartementen mochten we dunpleisteren om vervolgens airless te spuiten. Bij airless spuiten wordt latex onder hoge druk aangebracht op de muur. Dit geeft een mooie en strakke muur.

Bij deze drie appartementen mochten we dit doen in RAL 9010. Dat is de meest gekozen kleur wit voor het airless spuiten. Wij kunnen u helpen bij airless spuiten of pleisterwerk voor uw woning in Almere en omgeving. Meer informatie? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Sausklaar stucwerk in Almere

Wanneer u (een deel) van uw woning wilt verven of behangen is het belangrijk dat alle wanden en plafonds een vlak geheel creëren. Onze specialisten hebben daarom in Almere een woning van 600 vierkante meter met drie verdiepingen volledig voorzien van sausklaar stucwerk.

Zelfs wanneer uw gemetselde muur ongelijk is kunnen wij uw muur nog voorzien van sausklaar stucwerk. Na het aanbrengen van sausklaar stucwerk kunt u verven, behangen of het zo laten. Wilt u ook sausklaar stucwerk in uw woning? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder in Almere en omgeving.

550m² Sausklaar stucwerk en 65m² Beton-cire pro in Almere

Vorige maand mochten onze specialisten aan de slag in gigantisch penthouse. Het huis in Almere is opgeknapt en de werknemers die in het bedrijfspand werken zijn ongelofelijk verrast en vooral tevreden. De muren zijn sausklaar gestuct, wat betekent dat de gewenste verfkleur gelijk aan te brengen is. Daarnaast heeft het penthouse een stoere betonlook gekregen door de Beton-cire pro behandeling.

Ook een opknapbeurt nodig in of aan uw huis of kantoorpand? Schroom niet om ons te vragen over de mogelijkheden! Wij verzorgen al jarenlang vakwerk bij onze klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje op onze website.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Hoogstaand stucwerk en Béton Ciré Pro afwerking in Almere

De bewoners van die huis kunnen volledig gaan genieten van hun nieuwe badkamer. Onze specialisten hebben niet alleen alle muren van de badkamer gestuct. Ook zijn de wanden strak afgewerkt met Béton Ciré Pro met een zijde kleur.

De traditionele werkwijze van onze professionals zorgt er bij elke klus weer voor dat de kwaliteit uiterst hoog is. De perfect mix van machine en handwerk zorgt voor het beste resultaat. Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden zijn in Almere.

Hoogstaand stucwerk en Béton Ciré Pro afwerking in Almere

De bewoners van die huis kunnen volledig gaan genieten van hun nieuwe badkamer. Onze specialisten hebben niet alleen alle muren van de badkamer gestuct. Ook zijn de wanden strak afgewerkt met Béton Ciré Pro met een zijde kleur.

De traditionele werkwijze van onze professionals zorgt er bij elke klus weer voor dat de kwaliteit uiterst hoog is. De perfect mix van machine en handwerk zorgt voor het beste resultaat. Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden zijn in Almere.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Complete badkamer renovatie in Almere

De eigenaren van dit huis waren toe aan een nieuwe badkamer. Toen ze de badkamerdeur open deden konden ze hun ogen niet geloven! Onze professionals hebben zichzelf wederom overtroffen en hebben alle muren en de vloer zoals altijd weer strak en schoon opgeleverd.  
Ook toe aan iets nieuws in huis zoals het renoveren van de badkamer, slaapkamer of woonkamer? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden in Almere.

SPS 7070 schrobvaste latex afwerking in huis Almere

Onze latex-experts konden in dit huis precies doen waar ze goed in zijn. Ze mochten namelijk deze woning helemaal voorzien van schrobvaste latex.

Bent u ook benieuwd naar wat onze professionals voor u kunnen betekenen? Dan kunnen we goed begrijpen. Door onze klassieke werkmethodes, kunnen we kwaliteit garanderen. Onze huidige klanten geven ons niet voor niets een 9,8 als cijfer! Ook profiteren van kwaliteit en lage prijzen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden in Almere.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Beton-ciré pro afwerking in keuken, badkamer en toilet in Almere

Ook vanuit Almere kregen we positief bericht, wederom een klant die tevreden is met de nieuw afgewerkte keuken, badkamer en toilet. Op dit project hebben we het sanitair en de keuken afgewerkt met Beton-ciré pro nadat de rest van het appartement sausklaar gestuct was.

De Stucstunter-experts in Almere staan voor u klaar. Wilt u een nieuwe afwerking in uw keuken, badkamer of toilet? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in Almere.

Een tevreden klant in Almere

Het is altijd leuk om een tevreden klant te zien en ook deze maand kregen we weer veel positieve berichten. Bijvoorbeeld van deze blije klant die die ons vernoemd in een bericht op Instagram. Hier zorgden we voor een strak gestucte muur en we zijn dolblij dat de klant er zo tevreden mee is.

Wil jij ook een foto van je mooie nieuwe muur op Instagram kunnen plaatsen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via de website. Onze experts staan ook in Almere voor u klaar.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Uitdagend project in Almere  

Wij deinzen niet zo snel terug voor een uitdaging. Dat bleek afgelopen maand wel weer toen we aan dit project in Almere begonnen. De eigenaar koos ervoor om alle plafonds te verlagen en verdiepte lichtbakken aan te brengen. We hebben meer dan 375 strekkende meter hoeklijnen moeten plaatsen, maar het resultaat mag er wezen!

Heeft u nog een hoogwaardige stucadoor nodig voor uw creatieve woningideeën? Onze specialisten gaan de uitdaging graag aan! Neem snel contact met ons op, of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Knap kleurtje in Almere

Strak stucwerk en latex spuiten van de hoogste kwaliteit is waar wij bij Stucstunter voor staan. Dat mochten we afgelopen maand wederom bewijzen in een woning in Almere. Hier hebben we alles afgewerkt met dunpleister. De klant had een strakke deadline, maar die uitdaging gingen onze experts met liefde aan. Met succes, uiteraard!

Wilt u ook zo’n snelle afwerking van uw volgende project? Neem dan snel contact op  of vraag een vrijblijvende offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden bij u thuis.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Als stukadoorsbedrijf en specialist in dunpleister, latex verf spuiten, beton ciré & traditioneel stucwerk zijn veel al werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland. De meeste werkzaamheden voeren wij uit in de plaatsen AmsterdamAmstelveenAlmereDiemenHoornPurmerendVolendamZaandam en Weesp.