eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

STUKADOOR VOLENDAM

Strakke wanden & plafonds met dunpleister of traditioneel stucwerk

bereken hier direct uw prijs

Sausklaar stucwerk in omgeving Volendam

Zoekt u naar een ervaren stukadoorsbedrijf rondom Volendam? Dan kunnen wij u helpen! Bij Stucstunter helpen wij u met het stucen van plafonds en muren in diverse ruimtes. Wij beschikken over ervaren stukadoors en kunnen u verzekeren van een nette afwerking en andere mogelijke zaken zoals het spuiten van latex of het aanbrengen van sierlijsten.

Wij zien het belang van een strakke en mooie afwerking van wanden en plafonds en helpen u hier graag mee. Als stukadoor werken wij op traditionele wijze. Wij leveren de hoogste kwaliteit en vinden dit heel belangrijk.

Hoge kwaliteit stucwerk

Zo werken wij met de beste materialen en is onze manier van werken vakkundig én snel. Is een muur ongelijk? Ook dan zorgen wij dat deze weer netjes wordt en jaren mee kan! Wij zijn uw stukadoor in Volendam en leveren stucwerk snel, strak & schoon.

stukadoor

Ervaren stukadoorsbedrijf Hoorn

Woont u al enige tijd in Volendam of gaat u verhuizen naar een nieuw huis in deze plaats? Dan moet u woning misschien wel gestuct worden. Onze stukadoors in Volendam kunnen u hierbij helpen en verzorgen het stucen voor verschillende ruimtes in uw huis.

Uw woning kan binnen een week al helemaal gepleisterd of met latex gespoten of gerold zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat alleen uw keuken aan vernieuwing toe is of dat u bezig bent met de verbouwing van uw badkamer. Ook daar helpen wij u bij! Daarnaast kunt u ook bij het repareren van stucwerk bij ons terecht. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten.

gratis vrijblijvend advies

Plafond stucen

Met het stucen van plafonds kunnen wij u ook helpen. Naast een nette afwerking van de muren wilt u natuurlijk ook dat de plafonds er goed uitzien. Het plafond is een belangrijk onderdeel van het huis en bepalend voor de sfeer. Een slecht onderhouden of afgebladderd plafond drukt zijn stempel op het interieur. Dit is dan ook een klus die u niet wilt uitstellen. Bij Stucstunter zorgen we voor mooi afgewerkt stucwerk en zorgen we dat het er glad en netjes uitziet.

Ook kunnen wij u woning voorzien van decoratief stucwerk. Heeft u een huis in Volendam met een strakke en moderne stijl maar houdt u eigenlijk van een barokke stijl? Dan kunt u kiezen voor mooie sierlijsten. Deze kunnen wij voor u aanbrengen en afwerken zodat ze bij de rest van uw woning passen. Wij stucen deze sierlijsten zoals u het graag ziet.

Badkamer stucen

Heeft u een fijne woning maar is uw badkamer aan een opknapbeurt toe? Dan kunnen wij u helpen met het stucen van de badkamermuren. Het stucwerk in de badkamer is erg belangrijk omdat het zorgt voor een frisse en hygiënische uitstraling. De badkamer kan met verschillende soorten stucwerk worden gestuct. Zo kan dit met Microbeton, Terrastone, Tadelakt of Beton Cire.

Het stucen van de gehele badkamer is een trend. Steeds meer mensen kiezen voor stucwerk in plaats van tegels op de badkamermuren. Een goede keuze want het is zowel hygiënisch als origineel. Door het stucwerk krijgen schimmels geen ruimte, bij tegels kunnen deze zich nestelen in de voegen. Ook kan er met het stucwerk een origineel patroon worden gemaakt op de muren. Dit geef een hippe uitstraling. Wees er wel op attent dat het stucwerk vochtbestendig is. Dit kunnen wij op aanvraag voor u verzorgen.

Keuken stucen

Bent u na een flink aantal jaren wonen in Volendam toe aan het verbouwen van de keuken of wilt u graag een geheel nieuwe keuken? Dan is het fijn om de muren goed af te werken. Het kan ook zijn dat er muurtjes doorgebroken moeten worden of leidingen worden verlegd. Dit vraagt om goed stucwerk.

Naast het stucen van de keuken voor een nette afwerking, dient het stucen ook als ondergrond. Wanneer de muren door middel van stucwerk recht worden gemaakt, is het makkelijker om de keuken te plaatsen. Wij geven daarom ook als advies om eerst de muren te stucen en pas daarna de keuken te plaatsen. Wanneer u dit niet doet, bestaat er een kans dat het vocht wat hierbij vrijkomt, in de keukenkastjes trekt.

Kosten stucadoor Purmerend

Bij Stucstunter in Volendam bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor een goedkope prijs. Wij bieden een hoogwaardige service en onze stukadoors werken vakkundig en snel. Zo kunnen zij al binnen een week de wanden van uw woning stucen. Van tevoren spreken wij een prijs met u af. Er is geen sprake van extra kosten. Wij werken met een vaste prijsgarantie.

Wanneer u een stukadoor wilt inhuren moet u rekening houden met het btw-tarief. Voor woningen die ouder zijn dan twee jaar geldt een 9%-tarief. Dit geldt voor klussen zoals stukadoren, isolatie en schilderen. Wilt u gebruik maken van andersoortige klussen, dan geldt er een 21%-tarief. MOcht u hier meer over willen weten, raadpleeg dan even de website van de Belastingdienst.

Wij begrijpen dat u graag wilt weten hoeveel het stucwerk voor uw woning gaat kosten. Op onze website kunt u daarom alvast een prijs berekenen. Door te kiezen voor het pakket wat het beste bij u past en hier invoeren van het benodigde aantal m2, bepalen wij een prijs. Heeft u nog vragen? Dan kunt ons even bellen of een e-mail sturen.

bereken direct online uw prijs
stukadoor

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

dunpleister

Strak & glad eindresultaat

checked  Droog en overschilderbaar na 24 uur

checked  De nieuwste airless spuit technieken

checked  De beste materialen voor het mooiste resultaat

checked  De perfecte ondergrond voor latex verf spuiten

Gipsplaten stucen

Wilt u graag blijven wonen in Volendam maar wel uw huis verbouwen? Wanneer u een ruimte wilt verbouwen kan het voorkomen dat er een tussenschot moet worden geplaatst. Deze bestaat vaak uit gipsplaten. Om deze aan te laten sluiten op de rest van de woning kunt u deze gipsplaten laten stucen. Hierbij kunnen alleen de naden worden gedicht of worden voorzien van een dunne laag stucwerk.

Voor het meest optimale resultaat kunt u het beste kiezen voor een laag stucwerk. Hierdoor zal het tussenschot nauwelijks meer zichtbaar zijn en vormt het een geheel met de andere muren. Wanneer u alleen de naden dicht, kunnen de gipsplaten zichtbaar blijven in bepaalde situaties. Voor het stucen van gipsplaten kunt u het beste kiezen voor sierpleister of spackspuiten. Mocht u hierover twijfelen, dan kunnen wij u hierin adviseren.

Stukadoor opleiding

Bent u graag praktisch bezig en ziet u het werken als stukadoor wel zitten? Dan kunt u een stukadoorsopleiding volgen. In zo’n opleiding leert u verschillende technieken om een muur of plafond te stucen. Daarnaast komen er ook speciale technieken en teken vaardigheden aan bod.

Het is mogelijk om een cursus voor het stukadoors vak te volgen in de omgeving van Volendam maar u kunt ook op het mbo een praktijkopleiding doen. U bent als stukadoor vrijwel baan zeker. Er is in ons land een tekort aan stukadoors waardoor er altijd werk te vinden is!

Stucwerk repareren

In veel huizen raken muren beschadigd na een aantal jaren. Dit is niet gek, het is immers een plek waar u vrijwel elke dag bent. Deze beschadigingen bestaan vaak uit scheuren in het pleisterwerk of schroefgaten. Ook is het mogelijk dat meubels of andere attributen in huis voor een beschadiging hebben gezorgd. Grote scheuren ontstaan alleen wanneer er sprake is van de werking van de fundering of een slecht bedachte constructie.

Wij kunnen deze schade gelukkig voor u repareren. Wij vullen de gaten of scheuren vakkundig op. Hierbij maken wij gebruik van vulmiddelen in poedervorm of elastische en harde materialen. Na het vullen ziet uw muur of plafond er weer uit als nieuw!

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Boerderij stucen in Volendam

Boerderijen zijn niet altijd goed geïsoleerd en maken van binnen vaak een ouderwetse indruk. Het is dan handig om de boerderij te laten stucen. Het stucwerk zorgt voor een verbeterde isolatie en draagt bovendien bij aan een betere indruk van binnen.

Stucstunter heeft afgelopen maand een boerderij in Volendam van 575 vierkante meter gestuct zodat de bewoners nu in de woning geen last hebben van het warme weer buiten. Bent u ook benieuwd wat Stucstunter voor u in Volendam of omgeving kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Latex spuitwerk in Volendam

In Volendam hebben wij een woonkamer van 220 vierkante meter volledig voorzien van stucwerk. Nadat het stucwerk was aangebracht hebben we nog op 110 vierkante meter latex spuitwerk aangebracht. De woonkamer is nu bijna volledig nieuw en het eindresultaat kan zich laten zien.

Onze specialisten hadden deze klus afgerond binnen een week dankzij de snelle en vakkundige werkwijze. Latex heeft een lange levensduur en deze woonkamer kan er dus weer een tijdje tegenaan. Wilt u ook graag latex spuitwerk in uw woonkamer? Onze specialisten helpen u graag in omgeving Volendam.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Sausklaar stucwerk in Volendam

Onze specialisten hebben in Volendam een badkamer voorzien van sausklaar stucwerk. Omdat de muur heel oneffen was hebben hebben we eerst raapwerk gespoten en vervolgens het sausklare stucwerk aangebracht.

Dat raapwerk is nodig om de muur enigszins gelijk te maken omdat anders het stucwerk niet goed kan hechten. Wilt u ook zo’n mooie afgewerkte badkamer? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag in de omgeving van Volendam.

Beton-cire pro keukenblad in Volendam

Onze specialisten hebben vorige week in Volendam wederom vakwerk geleverd. De keuken heeft een hele andere look and feel gekregen door het bestaande keukenblad af te werken met beton-cire pro.

Alsof dit nog niet genoeg is hebben onze specialisten de rest van het huis voorzien van 355m² glad pleisterwerk. Om de klus af te maken is het volledige pleisterwerk met latex bespoten.

Ook uw keuken een andere stijl geven of misschien uw hele huis laten doen? Onze specialisten doen het graag voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

160m² tweekleurig gesausd met sausklaar stucwerk in Volendam

Twee van onze Stucstunters hebben deze maand een prachtig project in Volendam afgerond. Niet alleen werd de muur van 160 vierkante meter gemaakt met sausklaar stucwerk, deze werd ook nog eens in twee kleuren gesausd en airless gespoten.

Wilt u uw huis ook op laten knappen met sausklaar stucwerk, tweekleurig laten sausen of airless laten spuiten? Neem contact op voor de mogelijkheden en onze specialisten in Volendam doen de rest!

Strak stucwerk bij gevelafwerking in Volendam

Wellicht heeft u al eens een foto van deze gevel voorbij zien komen, maar zie hier het prachtige eindresultaat! Onze specialisten hebben zich wederom overtroffen met dit zorgvuldige stucwerk. De vrijstaande nieuwbouwwoning komt op deze manier volledig tot zijn recht.

Onze professionals zijn niet alleen specialist in het stucen van gevels, maar kunnen binnenshuis ook prachtig werk leveren. Sausklaar stucwerk van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs! U betaalt maar €9,95 per vierkante meter. We werken met 100% tevredenheidsgarantie. Onze specialisten blijven net zolang, totdat u tevreden bent. Ook gebruik maken van onze specialisten? Neem contact op voor de mogelijkheden in Volendam.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Badkamer met strak stucwerk en marmer in Volendam

De bewoners van dit huis konden hun ogen niet geloven toen ze het resultaat zagen van het strakke stucwerk in combinatie met het marmer. De badkamer straalt een oase van rust uit en dat is precies wat de bewoners met deze verbouwing wilde bereiken.

Bent u van plan de badkamer of een andere kamer in het huis te verbouwen of op te knappen? Wacht dan niet langer en vraag een gratis offerte aan op onze website. U kunt ook contact met ons opnemen voor de mogelijkheden in uw huis in Volendam

Beton in oude staat gecombineerd met strak stucwerk in Volendam

Deze Volendammers hebben ervoor gekozen om de betonnen wand volledig terug te brengen naar de oude, originele staat. Het contrast met het aangrenzende strakke stucwerk van de witte muur kon niet groter zijn. Dit extreme contrast geeft een stoer eindresultaat.

Strak stucwerk is een van de vele dingen die onze professionals als geen ander beheersen. De traditionele werkwijze geeft altijd weer een garantie voor succes. Ook profiteren van onze experts? Vraag een gratis offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden in Volendam.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21
eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Slijtvast en duurzaam Beton-Ciré Pro in Volendamse keuken

Niets is mooier dan een foto ontvangen van een tevreden klant. We zijn dan ook trots dat we weer iemand blij hebben gemaakt met de afwerking van deze keuken. Voor de achterzijde van deze keuken hebben onze professionals Beton-Ciré Pro gebruikt en het resultaat is verbluffend.

Wilt u net als deze tevreden klanten ook een slijtvaste en duurzame muur die er prachtig uitziet? Onze expert kunnen dat voor u regelen. Vraag via de website een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden in Volendam.

Uitgebreid project in de buurt van Volendam 

In Volendam hebben we afgelopen maand dit prachtige project afgerond. Voor de klant hebben wij niet alleen de buitengevels gedaan, maar hebben we het huis ook voorzien van pleisterwerk en beton-ciré. Het resultaat: een blije klant en een project waarin we trots op kunnen zijn. 

Bent u ook toe aan een mooie afwerking binnens- of buitenshuis? Dan staan onze professionals in de buurt van Volendam ook voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in Volendam.

eZy Watermark 03 06 2020 21 28 21

Als stukadoorsbedrijf en specialist in dunpleister, latex verf spuiten, beton ciré & traditioneel stucwerk zijn veel al werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland. De meeste werkzaamheden voeren wij uit in de plaatsen AmsterdamAmstelveenAlmereDiemenHoornPurmerendVolendamZaandam en Weesp.